Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Gastvrij magazine

Inspiratie en ondersteuning voor horecaondernemers

Gastvrij is ons magazine voor, door en over horecaondernemers. Nieuwsgierig, informatief, behulpzaam en inspirerend. Heeft u een HorecaCard van Makro? Dan ontvangt u Gastvrij automatisch 4 keer per jaar. Gratis.

2016

Gastvrij voorjaar 2016

gastvrij-voorjaar-2016-220x270

Creatief met cocktails

Collega-ondernemers testen een mix van smaak, originaliteit en beleving


Verder in deze editie:

  • Masterclass kaas
  • Digitalisering in de horeca
Blader door deze editie

Gastvrij zomer 2016

gastvrij-zomer-2016-220x270

Thee op het terras

Collega-ondernemers maken theecocktails: trend met kans op meer marge


Verder in deze editie:

  • Social horeca
  • Oog voor mens & milieu
Blader door deze editie

Gastvrij winter 2016

Makro-Gastvrij-najaar-2016

Paddenstoelen

Optimale omstandigheden voor een perfect product

Verder in deze editie:

  • Masterclass wild
  • Tips &adviezen van collega-ondernemers
Blader door deze editie

2015

Gastvrij winter 2015

gastvrij-winter-2015-220x270

De perfecte zalm

Collega-ondernemers over de kwaliteit en smaakbeleving van zalm

Verder in deze editie:

  • Succesnummer: concepthoreca
  • Smaakpanel alcoholvrij bier
Blader door deze editie

Gastvrij najaar 2015

gastvrij-vp

Bier is booming

Collega-ondernemers geven tips voor schuimende succesnummers

Verder in deze editie:

  • In de ban van de baristaworkshop
  • Smaakreis speciaalbier
Blader door deze editie

Gastvrij zomer 2015

gastvrij-zomer-2015

Hamburgers

Smaaktest: zeven collega-ondernemers testen de hamburger

Verder in deze editie:

  • Vernieuwing? Duik in je doelgroep
  • Socialmedia: zin of onzin?
Blader door deze editie

Gastvrij voorjaar 2015

gastvrij-voorjaar-2015

Olijven

Zó kun je je onderscheiden met mediterrane specialiteiten

Verder in deze editie:

  • De allergenenwet: kans of kansloos?
  • Leukste restaurants van Nederland
Blader door deze editie

2014

Gastvrij winter 2014

gastvrij-winter-2015

Champagnetest

Acht horecacollega's testen elf champagnes

Verder in deze editie:

  • Gasten voelen zich een filmster
  • Topkok Jan Smink & de wereldfinale
Blader door deze editie

Gastvrij najaar 2014

gastvrij-najaar-2014

Snacktest

Collega-ondernemers beoordelen krokante klassiekers

Verder in deze editie:

  • Wild van wild
  • Masterclass Robert Kranenborg
Blader door deze editie

Gastvrij zomer 2014

gastvrij-zomer-2014

Cocktails

Een ijzersterke succesformule

Verder in deze editie:

  • Terrastoppers & trends
  • Smaakpanel test mixdrinks
Blader door deze editie

Gastvrij voorjaar 2014

gastvrij-voorjaar-2014

Kaastest

Collega-ondernemers beoordelen 12 Hollandse kazen

Verder in deze editie:

  • Meer omzet met 'blurring'
  • Workshop zelf chocolade maken
Blader door deze editie

2013

Gastvrij winter 2013

gastvrij-winter-2013

Wijntest

Collega-ondernemers beoordelen 10 soorten wijn

Verder in deze editie:

  • Maak het verschil met vlees
  • Topkoks Jonnie Boer en André van Doorn
Blader door deze editie

Gastvrij najaar 2013

gastvrij-herfst-2013

Koffietest

Collega-ondernemers beoordelen 5 soorten koffie

Verder in deze editie:

  • Meer omzet met patisserie
  • Joop Braakhekke & Marco Poldervaart
Blader door deze editie

Gastvrij zomer 2013

gastvrij-zomer-2013

IJstest

Collega-ondernemers beoordelen 12 soorten ijs

Verder in deze editie:

  • Verrassen met terrassen
  • 24 uur passie in de buik van Parijs
  • Koffie Workshop
Blader door deze editie

Gastvrij voorjaar 2013

gastvrij-voorjaar-2013

Smaaktest: de beste patat

Collega-ondernemers proeven patat

Verder in deze editie:

  • Wedstrijdkok Martin Ruisaard
  • HACCP: nooit meer bang voor inspectie
  • Brandveilig: in 5 stappen naar brandveiligheid
Blader door deze editie

2012

Gastvrij winter 2012

gastvrij-winter-2012

Een geliefd & gewild

Betaalbare luxe

Verder in deze editie:

  • Bake&deco, Makro's nieuwe bakconcept
  • Burger's Zoo, Hier staat vers hoog in het vaandel
Blader door deze editie

Gastvrij najaar 2012

gastvrij-herfst-2012

Het is weer oestertijd

VERS uit Zeeland

Verder in deze editie:

  • Het Fonduehuis, Belgische trent verovert Nederland
  • Geef de pan door, Koken met vis in Beverwijk
Blader door deze editie

Gastvrij zomer 2012

gastvrij-zomer-2012

Creatief met kreeft

Betaalbare luxe

Verder in deze editie:

  • 'T hof van eten, Lekkerste broodje van Nederland
  • Hoog & Droog, Horecapaviljoens in alle maten
Blader door deze editie

Gastvrij voorjaar 2012

gastvrij-voorjaar-2012

Biologisch

Natuurlijk genieten

Verder in deze editie:

  • Makro op de Horecava
  • Terrastrekkers, Buiten is het nieuwe binnen
  • Jos Saes, Grand café op locatie
Blader door deze editie

2011

Gastvrij winter 2011

gastvrij-winter-2011

Kerst

Vers wild op het menu

Verder in deze editie:

  • Nieuw van Rioba, De ultieme koffiebeleving
  • Bubbels in de schijnwerpers
  • restaurant Marmaris, "Tevreden klant is de beste reclame"
Blader door deze editie

Gastvrij najaar 2011

gastvrij-herfst-2011

Pasta

Onverminderd populair

Verder in deze editie:

  • Malt whiskey, Kiezen op smaak
  • Partyservice milder, "De kwaliteit moet hoog blijven"
  • Schevenings beste vis
Blader door deze editie

Gastvrij zomer 2011

gastvrij-zomer-2011

Tijd voor de bbq



Verder in deze editie:

  • De mobiele eetheid, Groot geworden door klein te blijven
  • Icetea, Zomerse dorstlesser
  • Maatsjesharing van horeca select
Blader door deze editie

Gastvrij voorjaar 2011

gastvrij-voorjaar-2011

Lamsvlees

Puur natuur

Verder in deze editie:

  • Rioba, Nieuwe sfeer in glaswerk
  • Kwaliteit, Huismerken in Makro bekroond
  • De Blokhuispoort, catering achter slot en grendel
Blader door deze editie