Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Happiness Academy

Haal meer uit je koude dranken assortiment met de Happiness Academy

Staat service en kwaliteit bij jou ook hoog in het vaandel? Dan is de Happiness Academy misschien iets voor jou! Binnen dit programma ligt de focus op het verbeteren van hospitality en de beleving van de gast. De Happiness Academy helpt je bij het trainen van je personeel aan de hand van 12 leerzame video’s, quizzen met spelelement en een eindexamen. Dit zorgt voor meer bekwaamheid en bewustzijn van het personeel en bovendien voor een beter onderscheidend vermogen op de markt en meer upselling, Tot wel 13%*.

Waarom Happiness Academy?

Makro en Coca-Cola willen met de Happiness Academy jou en je personeel helpen met het vergroten van de gastvrijheid, professionaliteit en motivatie van je personeel. Actieve deelname aan de Happiness Academy heeft een positief effect op de omzet (tot wel 13% meer upselling*) en klanttevredenheid.

29396CCBannerstbvMakro1Omzet300x200Px
29396CCBannerstbvMakro2Klanttevredenheid300x200Pxv2
29396CCBannerstbvMakro3OnderscheidendVermogen300x200Px

Wat houdt de Happiness Academy in?

De Happiness Academy is een online leeromgeving, speciaal ingericht voor ondernemers en medewerkers in Horeca en Fastservice:
  • 12 leerzame quizzen met spelelementen
  • Online theorieboek
  • Ondersteunend filmmateriaal en een eindexamen

Win mooie prijzen

Ondernemer: Team prijs voor de beste locatie die Makro klant is (1 x activiteit voor 10 personen)

Individuele prijzen voor medewerkers: Coca-Cola headphones (16x), Coca-Cola handdoek (16x), Coca-Cola Backpack (16x)

Doe mee!

Mystery Visits

Deelnemende locaties maken bovendien kans om bezocht te worden door een Mystery Guest. De Mystery Guest komt onaangekondigd op de vestiging langs en zal zich gedragen als een ‘gewone’ gast. Wat wordt gemeten?

  • Gastvrijheid
  • Presentatie
  • ProductKennis
  • Gastgericht meer verkopen
  • Perfect Serve (Horeca)

Pas na de meting onthult de Mystery Guest zijn/haar ware aard en bespreekt de score.

Ga nu dus naar de pagina van de Happiness Academy en meld je en jouw personeel aan. Vanaf dat moment kunnen jullie deelnemen aan de Happiness Academy en kans maken op mooie prijzen!

Veel succes!

29396CCBannerstbvMakroUitstekendeService300x200Px


Deelnemers die vanuit Makro meedoen aan de Happiness Academy maken kans op de speciaal voor Makro geselecteerde prijzen. Zij maken geen kans op de algemene Happiness Academy prijzen voor reguliere deelnemers.