Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Asperges op Vlaamse wijze

vlaamse-asperges

Ingrediënten (voor 1 portie)

250 g witte asperges 20-28 mm

1 gekookt ei Horeca Select
30 g Horeca Select melkerij­boter

1 el Horeca Select peterselie gesneden
30 cl Debic bakken en braden boter

1 g Horeca Select gemalen muskaatnoot
1 g Horeca Select Muntok peperkorrel

1 g La Baleine fleur de sel de Camargue

Bereidingswijze

Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water gedurende 7 à 8 minuten. Bak ze kort in boter en kruid met muskaatnoot.

Hak het ei in stukjes. Smelt 30 g echte boter met wat water en breng dit vervolgens op smaak met peper, zout en muskaatnoot. Voeg er de gehakte peter­selie en het gehakte ei aan toe en serveer dit samen met de gekookte asperges.