Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Dineren in stijl met Jan Smink

Jan Smink

Sterrenkok Jan Smink is al de helft van zijn leven bezig met de kunst van koken. Vanaf de Eindhovense Sterklas heeft zijn carriere hem gebracht in de keukens van onder andere Landgoed Lauswolt en De Librije. Jan heeft diverse onderscheidingen ontvangen, waaronder de Zilveren Champignon en tot tweemaal toe de eerste plaats bij de Bocuse d’Or, de prestigieuze onderscheiding voor de beste kok van Nederland.

Laat je inspireren
Jan Smink van De Librije en Lars Drost, aanstormend culinair talent en winnaar van de Bocuse d’Or 2017, laten zien hoe producten van onze nieuwe eigen merken een onvervangbaar onderdeel worden van een smaakmakend gerecht.

Image-Jan-Smink-en-Lars-Drost


Laat je inspireren
door Jan Smink en Lars Drost


Image-recept-zalm-S

HOOFDGERECHT
Zalm Tomyam



Bekijk het recept


Image-recept-heilbot-S

HOOFDGERECHT
Gerookte heilbot met een crème van zwarte knoflook


Bekijk het recept


Image-recept-gebakken-avocado-S

HOOFDGERECHT
Gebakken avocado met curry madras en hazelnootchips


Bekijk het recept




Recepten met ster
van topchef Jan Smink


Truffelaardappel Jan Smink S

VOORGERECHT
Mousseline van truffel-aardappel en paddenstoelen


Bekijk het recept


Coquille Jan Smink S

VOORGERECHT
Coquille met zwarte knoflook en knolselderij


Bekijk het recept


Zalm Jan Smink S

HOOFDGERECHT
Ceviche van Sockeye zalm met venkel, krokante rijst en gebakken avocado

Bekijk het recept


Konijnbout Jan Smink S

HOOFDGERECHT
Zachtgegaarde konijnenbout met limoenblad en citroengras

Bekijk het recept


Wild zwijn Jan Smink S

HOOFDGERECHT
Rack en biefstuk van zwijn met spruitjes en spitskool

Bekijk het recept


Bresse kip Jan Smink S

HOOFDGERECHT
Bresse kip


Bekijk het recept


Aardperen Jan Smink S

HOOFDGERECHT
Chips van gepofte aardpeer met een emulsie van gerookte yoghurt

Bekijk het recept


Pompoen Jan Smink S

NAGERECHT
Gepofte en gekaramelliseerde pompoen met witte chocolade

Bekijk het recept