Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Nagerechten

Bekijk hier alle recepten

Aardbeienmousse

aardbeien-mousse
Deze luchtige, frisse mousse van verse aardbeien is een mooi nagerecht voor speciale gelegenheden.


Bekijk het recept

Fraisiertaart

fraisser-taart
Fraisiertaartjes zijn eenpersoonstaartjes met een biscuitbodem, verse aardbeien en luchtige roomvulling.

Bekijk het recept

Fruitsabayon

fruitsabayon
Dit heerlijke nagerecht van vers fruit met een warme, romige saus van eieren en mousserende wijn is een echte klassieker!

Bekijk het recept

IJs

ijs
Met dit basisrecept kun je allerlei variaties maken, zoals frambozenijs of stracciatella-ijs.



Bekijk het recept

Kokos-mangotaartje

kokos-mango
Een kokos-mangotaartje is een prachtig nagerecht. We laten zien hoe je de bodem, de bavarois, de vulling en de decoratie kunt maken met producten van Bake & Deco, exclusief bij Makro verkrijgbaar.

Bekijk het recept

Bessentaartjes

bessentaart-300x192

Maak deze bessentaartjes met vers fruit van het seizoen: rode bessen zijn geschikt, maar ook bramen, frambozen, bosbessen of kruisbessen kunnen in de taart - of een mix natuurlijk.

Bekijk het recept

Ananas espuma

espuma-index
Zoals in een toprestaurant: een romige espuma uit een siffon. Serveer bij een chocolademuffin of brownie voor een sterrendessert!

Bekijk het recept

Chocoladetaartjes met warme mango-saus

mango-overzichtspagina

Deze luchtige chocoladetaartjes zijn op zichzelf al heerlijk, maar in combinatie met de warme mango-saus wordt het pas echt speciaal.

Bekijk het recept