Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Knorr winter BBQ-soepen

Mosterdsoep met gerookte zalm en waterkers

Mosterd zalm Knorr Superieur soep L

Smokey smaken doen het goed in de winter

Gerookte mozzarella, oesterzwammen, bietjes …. Roken geeft een lekkere umami gelaagdheid aan veel ingrediënten. Zeker in de winter doen smokey smaken denken aan een knappend haardvuur en gezelligheid. Ga daarom aan de rook voor je soep van wintergroenten of paddenstoelen. En vergeet niet het ook op de kaart te noemen. Gerookte paddenstoelensoep of mosterdsoep met gerookte zalm en waterkers. Klinkt gelijk yumm.


Recept

Ingrediënten

200 gram Knorr Supérieur
Franse Mosterdsoep
200 gram gerookte zalm
40 gram waterkers
10 gram olijfolie met citroen

Werkwijze

Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de mosterd toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de gerookte zalm in blokjes en pluk de waterkers. Verdeel de gerookte zalm blokjes over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de geplukte waterkers.


BBQ-tomatensoep met groenten en pulled pork

Tomaat pork Knorr Superieur soep L

Recept

Ingrediënten

200 gram Knorr Superieur Toscaanse Tomatensoep
10 gram Knorr Professional Specerijen puree Knoflook
2 st rode paprika’s
2 st gele paprika’s
1 st aubergine
1 st prei
600 gram pulled pork
2 gram gerookt paprikapoeder

Werkwijze

Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de knoflook toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Rooster de groenten in de oven/ grill/ BBQ. Verwarm de pulled pork in de oven. Pel de paprika’s en de prei en snijd ze samen met de aubergine in stukjes. Schep de soep in de soepkoppen. Verdeel de geroosterde groenten samen met de pulled pork over de soep. Maak de soep af met een klein beetje gerookt paprikapoeder.Soep zoals het hoort!

Knorr biedt u met het 'Supérieur' assortiment een brede keuze aan kwalitatief hoogwaardige soepen. Zowel de traditionele smaken als de internationale varianten van de KNORR Supérieur reeks hebben een mooi garnituur. Snel en gemakkelijk voor u als chef en gegarandeerd een smakelijke soep.
Afbeelding van Knorr Superieur soep

Bekijk ook de feestelijke recepten

Hertenkotelet met Knorr Garde dor Saus S

HOOFDGERECHT
Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree

Bekijk het recept