Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Knorr BBQ-soepen

Mosterdsoep met gerookte zalm en waterkers

Mosterd zalm Knorr Superieur soep L

Smokey smaken doen het goed bij de BBQ

Gerookte mozzarella, oesterzwammen, bietjes …. Roken geeft een lekkere umami gelaagdheid aan veel ingrediënten. Gerookte paddenstoelensoep of mosterdsoep met gerookte zalm en waterkers.


Recept

Ingrediënten

200 g Knorr Supérieur
Franse Mosterdsoep
200 g gerookte zalm
40 g waterkers
10 g olijfolie met citroen

Werkwijze

Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de mosterd toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de gerookte zalm in blokjes en pluk de waterkers. Verdeel de gerookte zalm blokjes over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de geplukte waterkers.


BBQ-tomatensoep met groenten en pulled pork

Tomaat pork Knorr Superieur soep L

Recept

Ingrediënten

200 g Knorr Superieur Toscaanse Tomatensoep
10 g Knorr Professional Specerijen puree Knoflook
2 st rode paprika’s
2 st gele paprika’s
1 st aubergine
1 st prei
600 g pulled pork
2 g gerookt paprikapoeder

Werkwijze

Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de knoflook toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Rooster de groenten in de oven/ grill/ BBQ. Verwarm de pulled pork in de oven. Pel de paprika’s en de prei en snijd ze samen met de aubergine in stukjes. Schep de soep in de soepkoppen. Verdeel de geroosterde groenten samen met de pulled pork over de soep. Maak de soep af met een klein beetje gerookt paprikapoeder.


Champignonsoep uit Valkenburg met tortellini en bladselderij

$name

Recept

Ingrediënten
(voor 10 personen)

200 g Knorr Supérieur Champignon Crèmesoep
30 st Tortellini gevuld met ham
750 g Champignons
Phase with Natural Butter Flavour 
zout en peper
bladselderij, fijngesneden

Werkwijze

Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend de afgewogen hoeveelheid soeppoeder toe. Laat de soep gedurende 5 minuten rustig doorkoken. Kook de tortellini in water met wat zout beetgaar. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en bak ze in wat Phase. Kruid ze met zout en peper en voeg de bladselderij toe. Voeg de gebakken kastanjechampignons aan de soep toe. Verdeel de tortellini over de kommen en schep de soep erop.


Thaise Rode Currysoep

Thaise-currysoep-s

Recept

Ingrediënten
(voor 10 personen)

190 g Knorr Supérieur Thaise Rode Curry Soep
250 g pompoen
10 st Rauwe gepelde garnalen
250 g Shanghai paksoi
Phase with Natural Butter Flavour 
Korianderblad

Werkwijze

Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten zachtjes door. Snijd ondertussen de pompoen in blokjes en blancheer ze. Snijd de paksoi en de garnalen en bak ze afzonderlijk van elkaar in wat Phase. Verdeel ze vervolgens samen met de pompoen over de kommen. Schep de soep in de kommen en garneer met de koriander.



Soep zoals het hoort!

Knorr biedt u met het 'Supérieur' assortiment een brede keuze aan kwalitatief hoogwaardige soepen. Zowel de traditionele smaken als de internationale varianten van de KNORR Supérieur reeks hebben een mooi garnituur. Snel en gemakkelijk voor u als chef en gegarandeerd een smakelijke soep.

Bekijk het assortiment

Afbeelding van Knorr Superieur soep

Ontdek meer recepten met Knorr

Hertenkotelet met Knorr Garde dor Saus S

HOOFDGERECHT
Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree

Bekijk het recept