Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Wilde eend met witlof, peer en cranberry’s

Eend met witlof met Knorr Garde dor Saus L

Recept

Witlof

Ingrediënten

10 st witlof
0,40 dl sinaasappelsap
40 gram boter
zout en peper
bloem
paneermeel

Werkwijze

Maak de witlof stronkjes schoon en trek ze vacuüm met het sinaasappelsap, boter en zout en peper. Kook de witlof stronkjes gedurende ca. 30 minuten op 100 ºC stoom in een combi steamer. Koel de witlof stronkjes snel terug in ijswater. Halveer de witlof een kruide ze met wat zout en peper. Paneer ze in wat bloem met paneermeel en bak ze mooi bruin in de Phase.


Eend

Ingrediënten

10 st wilde eendenborst
Phase with Natural
Butter Flavour
3 st handpeer eiwit
3 dl Knorr Garde d'Or
Rode Wijn Saus
100 gram cranberry’s op vocht

Werkwijze

Kruid de eendenborsten met zout en peper en bak ze rosé in de Phase. Schil de peren en snijd ze in partjes, bak/schroei ze in een teflonpan met weinig Phase. Verwarm het vocht van de cranberry’s en voeg de rode wijnsaus toe. Voeg de cranberry’s toe.


Opmaak

Snijd de eendenborst en verdeel deze samen met de peer en de witlof over de borden. Maak het geheel af met de saus.

Door chefs voor chefs

Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus is een vloeibare saus met een intense wijnsmaak die klaar is voor gebruik maar ook ruimte biedt voor uw eigen creatieve afwerking.
Afbeelding van Knorr Garde dOr Rode Wijn Saus

Meer feestelijke recepten

Hertfilet met Knorr Garde dor Saus S

HOOFDGERECHT
Hertfilet met geroosterde paddenstoelen en rozemarijn

Bekijk het recept


Hertenkotelet met Knorr Garde dor Saus S

HOOFDGERECHT
Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree

Bekijk het recept