Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Vlees & gevogelte

Bekijk hier alle recepten

Antipasti-schotel

Parmaham, fuet met verschillende omhulsels, spianata romana, coppa di Parma, truffelworst, peperworst: zo maak je een mooie antipasti-schotel.

Bekijk het recept

Eendenborst

Eendenborst, sappig en perfect gebakken: deze video legt uit hoe dat moet. Braad ze eerst aan en laat ze daarna kort garen in de oven.

Bekijk het recept

Gevulde fazant

De fazant wordt gevuld met een kruidig mengsel van zuurkool, druiven en hazelnoten. Een indrukwekkend wildgerecht!

Bekijk het recept

Lamsbout in kruidenkorst

Neem de tijd voor een perfecte lamsbout. Want alleen als het vlees langzaam gaart, wordt het een zachte, sappige lamsbout.

Bekijk het recept

Varkensfilet met kruidenkorst

Een kruidige varkensfilet is de ster van een feestelijk menu. Wat heb je nodig? In het recept staat precies hoe je dit geurige stuk vlees bereidt.

Bekijk het recept

Verse worst

Stap-voor-stap uitleg hoe u zelf heerlijke worsten kunt maken.


Bekijk het recept

Vlinderkip

Door een kip van te voren te ‘vlinderen’ zoals dat heet, en lang te marineren, weet je zeker dat je kip van de barbecue geweldig lukt.


Bekijk het recept

Konijn

Konijn staat niet vaak op het menu. Vreemd, want het is bijzonder lekker vlees, licht en zacht van smaak. Nog nooit geproefd? Probeer dan dit heerlijke gerecht uit de oven.

Bekijk het recept

Saté

Saté is het allerlekkerste als je het echt zelf maakt. We laten stap voor stap zien hoe je dat doet.



Bekijk het recept

American hamburger

Vergeet die fastfoodburgers: een echte Amerikaanse hamburger is een maaltijd op zich.

Bekijk het recept

Zomerse kip met citroen

Een makkelijk recept:kip, citroen en kruiden gaan in de braadslee de oven in, geen omkijken meer naar.

Bekijk het recept