Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Decoratie

Laat je inspireren door de laatste trends voor de feestdagen

In een handomdraai verander je elke ruimte in een sfeervolle omgeving met deze versiering en verlichting. Met minimale moeite bereik je een maximale sfeer. Met een ruime keuze uit verrassende producten en ideeën heb je snel en eenvoudig alles in huis voor jouw perfecte kerstmoment. Zo kan je onbezorgd proosten op de toekomst met vrienden, familie of met gewaardeerde zakenrelaties.Kersttrend 1

Trend 1: groen 

Groen, groener, groenst! Deze kersttrend combineert groene, gouden en witte ballen en diverse decoraties die geïnspireerd zijn op de natuur. Eikeltjes, echte takken, planten in macraméhangers en ga zo maar door. Deze trend past vooral heel goed in een modern industrieel interieur, maar ik zie het ook goed passen in een landelijke woning.

Kersttrend groen 1 2
Kersttrend groen 1 3
Kersttrend rood wit blauw 1

Trend 2: rood, wit en blauw

De hoofdkleuren voor deze kersttrend zijn kerstrood, winterwit, zilver, parelmoer, ijsblauw en donker nachtblauw. Ga net een stapje verder en ga voor de nordic charm met bv licht hout en bijvoorbeeld ook Scandinavische printjes (zoals op de bekende Noorse truien). Maak de boom extra speels met vrolijke kerstmannen, gingerbread poppetjes en andere kerstfiguren voor op tafel of in de boom.

 

Kersttrend rood wit blauw 2 2
Kersttrend rood wit blauw 3 2

Kersttrend traditioneel 1

Trend 3: traditioneel

Een kunststof boom of een echte Nordmann? Kies je voor ledlampjes in de boom of nog voor echte kaarsjes met een emmer water voor-het-geval-dat? Veel mensen denken aan de kleuren rood, groen en wit bij een traditionele kerstinrichting. Een traditionele Kerst verschilt per persoon en je interieur richt je daarom naar eigen inzicht in. Het belangrijkst is dat jij het echte kerstgevoel van vroeger naar boven weet te halen.

 

Kersttrend traditioneel 2 2
Kersttrend traditioneel 3 2