Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Domotica

Domotica biedt u veel gemak en comfort. Als u bij uw huis aankomt, doet u met de afstandsbediening aan uw sleutelhanger de lichten binnen alvast aan. ‘s Avonds zet u met één druk op de knop alle lampen in één keer uit. U bedient vanuit uw warme kamer de tuinverlichting. U hoeft niet op te staan als u een lamp wil dimmen of naar uw slaapkamer te lopen om uw elektrische deken aan te zetten. En we kunnen nog veel meer voorbeelden geven. Daarnaast werkt domotica energiebesparend, bijvoorbeeld doordat u dimmers gebruikt en nooit meer vergeet om ergens een lamp uit te schakelen.

Wat is mydlink Home?

De mydlink™ Home app voor smartphone en tablet is het controlecentrum van D-Link smart home apparaten. Hiermee kunt u ze instellen, beheren, monitoren en automatiseren. Wat kort geleden science fiction leek is nu werkelijkheid...

U kunt uw muziek streamen waar u ook wilt in huis vanaf computer, smartphone of tablet (zonder kabels!); u kunt beweging waarnemen, en door die beweging automatisch een actie activeren met een paar vegen en tikken op onze aanpasbare app; u kunt zelfs het stroomverbruik monitoren van al uw elektrische apparaten en deze aan- en uitzetten, waar en wanneer dan ook. En u kunt uw huis in de gaten houden met onze home monitors, die gebeurtenissen kunnen opnemen gebaseerd op criteria die u instelt en die u - als u dat wilt - emails sturen als dat gebeurt.

U heeft automatisch de controle

Met de mydlink™ Home app beheert u alles in uw geautomatiseerde huis. Bepaal limieten voor stroomverbruik (ja, u kunt een melding ontvangen als uw zoon de maandelijkse Playstation stroomlimiet in vier dagen heeft verbruikt!), stel timers voor lichten in, bepaal limieten voor oververhitting van uw apparatuur... de lijst is bijna eindeloos.

domotica-mydlink