Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

HP Instant Ink

HP Instant Ink: Cartridges wanneer jij ze nodig hebt

Als ondernemer gaan er heel wat printjes doorheen. Om printen voor ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken is er nu HP Instant Ink. Met deze service kun je niet alleen goedkoper, maar ook eenvoudiger printen. Je bespaart tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde cartridges bestelt. Je krijgt de nieuwe cartridges gratis toegestuurd nog voordat je deze nodig hebt. Daardoor zit je tijdens jouw werkzaamheden nooit meer zonder inkt.

Aanmelden

 


Zakelijk printen met HP Instant Ink

HP Instant Ink is een service van HP die automatisch nieuwe cartridges bestelt voor jouw zakelijke printer. Daardoor kom je als ondernemer nooit meer zonder inkt te zitten. Je hoeft jouw klanten nooit meer teleur te te stellen doordat je zonder inkt zit. Daarnaast bespaar je tijd op het bestellen van cartridges - want die tijd kunt je beter gebruiken.

Zo werkt HP Instant Ink: Gemakkelijk en altijd de goedkoopste optie

HP Instant Ink is perfect voor ondernemers, of je nu veel of weinig print, je bent altijd goedkoper uit.

1. Kies jouw plan
Kies een plan gebaseerd op het aantal pagina’s dat je per maand print, niet op de hoeveelheid inkt die je gebruikt. Zwart-wit en kleur kosten exact hetzelfde.

2. Ontvang inkt voor je zonder zit
Nog voordat jouw oude inkt op is worden nieuwe cartridges bij jouw bedrijf geleverd. Inktcartridges, leveringskosten en recycling zijn in de prijs inbegrepen.

3. Geniet van gemakkelijk printen
Geen jaarlijkse vergoeding of verplichting - je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren.

Bespaar tot 70% op printkosten

Hoeveel je kunt besparen met HP Instant Ink hangt af van hoeveel je print. Maar HP Instant Ink is altijd goedkoper dan de originele cartridges en vaak ook dan hervulbare cartridges. Je betaalt namelijk voor wat je print en niet voor de inkt. Daarnaast geeft HP Instant Ink je beter inzicht in jouw printkosten. Je hebt altijd inzicht in hoeveel je print en wat de kosten zijn, daarnaast betaal je de kosten eenvoudig met 1 factuur. Dat scheelt niet alleen in de kosten - maar je bespaart ook kostbare tijd.

Probeer HP Instant Ink gratis

Je kunt onbeperkt printen tegen dezelfde lage kosten, daardoor kun je aanzienlijk besparen op de printkosten van jouw bedrijf. Je kunt HP Instant Ink ook eerst gratis proberen om te zien of het iets voor jou is. De inkt cartridges en de leveringskosten zijn inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren.

Zakelijke printers met HP Instant Ink

Instant Ink werkt met geselecteerde HP printers. Wil je gebruik maken van de HP Instant Ink voordelen? Kies dan een printer die geschikt is voor deze service. Bestel jouw zakelijke HP Printer voordelig bij Makro.

Aanmelden Bekijk onze printers