Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Speelgoed

Landingspagina-header-sint

Kinderspeelgoed voor de feestdagen

In de zeer ruime collectie kinderspeelgoed vind je voor jongens en meisjes speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. Voor samen leren spelen, stimuleren van de ontwikkeling van een goede motoriek of het leren oplossen van problemen: ons speelgoed voor kinderen staat voor urenlang plezier en leuke leermomenten. Bij elke speelgoed staat de leeftijdscategorie vermeld. Zo vind je altijd het juiste kinderspeelgoed voor elk kind, jong of oud.LEGO

Het grootste race-evenement van het jaar

Lightning McQuee’s race team van LEGO® Juniors is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Laat de verbeelding van kinderen spreken. Rijd met Bliksem McQueen en Cruz Ramirez op Macks aanhanger naar de racebaan voor de mooiste races.


LEGO is van alle leeftijden


Skyviper

Een complete Virtual Reality videogame

Met het wapen in de hand bescherm je de wereld tegen de gewelddadige aanval van de dinosauriërs! Dompel jezelf compleet onder in Jurassic World. Zorg dat je er klaar voor bent en wees voorzichtig, want de dinosauriërs kunnen overal om je heen opduiken!


Ontdek meer over de SkyViper VRSE


Hatchimals

Hatchimals Surprise is er eindelijk!

In elk magisch, gespikkeld ei zit een Hatchimals tweeling verborgen! Deze Hatchimals houden van interactie met elkaar! Ze vertellen elkaar grapjes, spelen samen spelletjes, zeggen “Ik hou van je” en veel meer. Hatchimals Surprise zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.


Ontdek ze allemaal


vteck smartwatch

Met deze Kidizoom Smartwatch DX kun je zoveel meer

Kids leren op een speelse manier klokkijken met behulp van gesproken tijd. Ook hoeven zij zich niet meer zo snel te vervelen dankzij de talloze spelletjes en ingebouwde camera. Het kleuren-touchscreen geeft alle functionaliteit op een duidelijke manier weer.


Ontdek meer over deze coole SmartwatchUitgelicht

Evenement

Sint komt naar Makro

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Kies jouw favoriete cadeaus uit die je vraagt van de goedheiligman voor Pakjesavond.


Bekijk de evenementen

Actie

Tot 17,50 korting op spellen

Van maandag 9 oktober tot en met zondag 5 november gaat de Jumbo promotie De Grote Spelshow van start.


Bekijk de actie

Buitenkans

RC Sportwagen

Maak indruk met deze mooie, snelle sportwagen voor de echte snelheidsduivel. Fijne die lang meegaat.


Bekijk de Buitenkansen