Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Speelgoed

Kinderspeelgoed 

In de zeer ruime collectie vind je speelgoed voor jongens en meisjes van elke leeftijd. Voor samen leren spelen, stimuleren van de ontwikkeling van een goede motoriek of het leren oplossen van problemen. Bij al het speelgoed staat de leeftijdscategorie vermeld. Zo vind je altijd het juiste kinderspeelgoed voor elk kind, jong of oud.LEGO

Bouwen met LEGO® is voor alle leeftijden

Het stimuleren van creativiteit en leren zijn de twee belangrijkste pijlers van LEGO®. En in ons assortiment vind je LEGO® voor elke leeftijdsfase van je kind. Van het ontwikkelen van de motoriek tot het leren oplossen van problemen.


LEGO voor alle leeftijden


SkyViper

Sky Viper Drone, van Goliath!

Een drone voor binnen en buiten die geschikt is voor elke piloot. Door de zeer goede stabiliteit krijg je een geweldige vliegervaring en haal je tot wel 32 km/uur. De drone heeft 3 verschillende snelheden en kan automatisch opstijgen, zweven en landen. Bereik: 50 meter.


Bekijk de video 


Hatchimals

Hatchimals Surprise is er eindelijk!

In elk magisch, gespikkeld ei zit een Hatchimals tweeling verborgen! Deze Hatchimals houden van interactie met elkaar! Ze vertellen elkaar grapjes, spelen samen spelletjes, zeggen “Ik hou van je” en veel meer. Hatchimals Surprise zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.


Ontdek ze allemaal


vteck smartwatch

Met deze Kidizoom Smartwatch DX kun je zoveel meer

Kids leren op een speelse manier klokkijken met behulp van gesproken tijd. Ook hoeven zij zich niet meer zo snel te vervelen dankzij de talloze spelletjes en ingebouwde camera. Het kleuren-touchscreen geeft alle functionaliteit op een duidelijke manier weer.


Ontdek meer over deze coole Smartwatch