Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Actief speelgoed

Header-lp-Actief

Kom in beweging

Terwijl de ouders op een comfortabele stoel genieten van een drankje of heerlijk natafelen, zijn de kinderen snel verveeld en op zoek naar actie. Ze willen lekker naar buiten, skateboarden of voetballen. Of bouw binnen een supersnelle knikkerbaan met Gravitrax. Er is genoeg te doen.  Speelgoed
      Baby & peuter
      Poppen & knuffels
      Bouw & constructie
      Spellen & puzzels
      Creatief
      Games & elektronica
      Tech & wetenschap
      Auto's & racebanen
      Actief

Speelgoed vh jaar Nominatie-Grafitrax en Recoil

Recoil & GraviTrax

Je verandert elke omgeving in een enerverende game-zone met Recoil. Genomineerd tot speelgoed van het jaar. Jouw wereld is een super game! Of leef je uit op de supersonische knikkerbaan van GraviTrax. Je kunt zelf bepalen hoe de baan wordt en je kunt zowel een eenvoudige als ingewikkelde baan bouwen.

 

 

 

 

 

  

Vanaf 12 jaar
Recoil GPS lasergame

Recoil breng het videogame genre tot leven en maakt van elk terrein jouw speelveld. Met je mobiele telefoon transformeer je de hele wereld tot jouw speelveld en kun je wel 16 vrienden tegelijk spelen.

Meer informatie


  

Vanaf 8 jaar
GraviTrax kogelbaan

Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen, Het GraviTrax kogelbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot.

Meer informatie


  


Streetsurfing Pop board Skelectron

Ben je geen binnen mens en weet je als geen ander, buiten heb je de grootste lol. Zo willen veel kinderen gaan streetsurfen met een Street Surfing Fuel Board Skelectron. Wij hebben de coolste streetsurfboarden in huis!

Meer informatie