Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Actief speelgoed

Header-lp-Actief

Kom in beweging

Wie zoet is krijgt lekkers, maar wie actief is krijgt nog veel meer. Een hoop plezier bijvoorbeeld en positieve energie. Lekker naar buiten, skateboarden of voetballen. Of bouw binnen een supersnelle knikkerbaan met Gravitrax. Er is genoeg te doen.  Speelgoed
      Baby & peuter
      Poppen & knuffels
      Bouw & constructie
      Spellen & puzzels
      Creatief
      Tech & wetenschap
      Auto's & racebanen
      Actief

Speelgoed vh jaar Nominatie-Grafitrax en Recoil

Recoil & GraviTrax

Je verandert elke omgeving in een enerverende game-zone met Recoil. Genomineerd tot speelgoed van het jaar. Jouw wereld is een super game! Of leef je uit op de supersonische knikkerbaan van GraviTrax. Je kunt zelf bepalen hoe de baan wordt en je kunt zowel een eenvoudige als ingewikkelde baan bouwen.

 

 

 

 

 

  

Vanaf 12 jaar
Recoil GPS lasergame

Recoil breng het videogame genre tot leven en maakt van elk terrein jouw speelveld. Met je mobiele telefoon transformeer je de hele wereld tot jouw speelveld en kun je wel 16 vrienden tegelijk spelen.

Meer informatie


  

Vanaf 8 jaar
GraviTrax kogelbaan

Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen, Het GraviTrax kogelbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot.

Meer informatie


  


Streetsurfing Pop board Skelectron

Pieten weten het allang, buiten heb je de grootste lol. Hippe Pieten gaan streetsurfen met een Street Surfing Fuel Board Skelectron. Wij hebben de coolste streetsurfboarden in huis!


Meer informatie