Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Baby & peuter

Spelenderwijs groeien en leren

Baby’s en peuters (0-4 jaar) vinden het leuk om spelenderwijs dingen te ontdekken en leren. Met het juiste babyspeelgoed en peuterspeelgoed sluit je op een goede manier aan op de beleving van jouw kleine ontdekker. Voor de allerkleinsten kies je speelgoed dat de zintuigen prikkelt: zachte speeltjes met prettige geluidjes of muziek, lieve knuffels om samen de wereld mee te ontdekken of een blokkenstoof om figuren en kleuren te leren herkennen.

Activity speelgoed voor peuters is een ideaal cadeau waar je ze gegarandeerd mee verrast. Merken die kwaliteits activity speelgoed maken zijn onder andere VTech, Fisher-Price en LEGO DUPLO. Een zachte knuffel blijft voor peuters een populair cadeau. Voor de meer actievere peuters kies je een loopauto. Hiermee racen ze naar hartenlust het huis door!


Vtech toet toet

VTech: leren is kinderspel

18 + mnd

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen we samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit ons speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen.