Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Bouw & constructie

Een leven lang leren

Vind je het leuk om te werken aan de bouw van torenhoge gebouwen, snelle auto’s of grote steden? Het grote assortiment met bouw en constructiespeelgoed biedt alle architecten en ingenieurs in de dop een brede keuze. Voor zowel kleine kinderen als voor de doorgewinterde bouwers is er wat wils. Bouw en constructiespeelgoed is een perfect cadeau voor kinderen van elke leeftijd. Speelgoed om mee te bouwen is niet alleen uitdagend en leuk. Het is bovendien goed voor de ontwikkeling van de motoriek tot het leren oplossen van problemen.


Bouwen met LEGO® is voor alle leeftijden

Het stimuleren van creativiteit en leren zijn de twee belangrijkste pijlers van LEGO®. En in ons assortiment vind je LEGO® voor elke leeftijdsfase van je kind. Van het ontwikkelen van de motoriek tot het leren oplossen van problemen.


Lego Duplo

1-5 jaar

Van LEGO® Duplo Basisstenen tot themaspeelsets, is ontworpen om kinderen te helpen ontdekken hoe creatief ze zijn en hoe spannend leren kan zijn.

Lego Juniors

4-8 jaar

Dit is de perfecte tijd om te experimenteren met eenvoudig, schematisch en creatief speelgoed, zoals dat van LEGO® Juniors.

Lego City

5-12 jaar

Met bouwspeelgoed en themasets van LEGO® City en LEGO® Friends kunnen kinderen hun creativiteit ontwikkelen terwijl ze leren problemen op te lossen en nieuwe rollen te spelen.

Lego Ninjago

7-16 jaar

Met LEGO® Technic robots en modellen bouwen tot filmspeelgoed van bijvoorbeeld LEGO® Ninjago of LEGO® Star wars: de perfecte manier om hun creativiteit te stimuleren en ze te leren problemen op te lossen.


Bekijk meer LEGO

Lego Ninjago Mecha draak

LEGO Ninjago Groene ninja mecha draak

8-14 jaar

Wees Garmadon, de boosaardige vader van de Groene Ninja, te slim af met deze stoere DE Lego Ninjago movie. De Groene ninja mecha draak is voorzien van grote klappende kaken, een in allerlei standen verstelbaar lichaam, een met wieltjes te activeren zwiepende staart, 2 noppenschieters op de poten en 2 verborgen, uitklapbare stuwmotoren. De set wordt geleverd met 4 minifiguren met diverse wapens, waaronder het zwaard van de Groene Ninja en de laserpointer van Garmadon, voor nog meer mogelijkheden tijdens het naspelen van gevechten.


Bekijk de prijs