Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Bouw & constructie

bouw en constructie pagina

Bouwen met LEGO® is voor alle leeftijden

Het stimuleren van creativiteit en leren zijn de twee belangrijkste pijlers van LEGO®. En in ons assortiment vind je LEGO® voor elke leeftijdsfase van je kind. Van het ontwikkelen van de motoriek tot het leren oplossen van problemen.


Lego Duplo

1-5 jaar

Van LEGO® Duplo Basisstenen tot themaspeelsets, is ontworpen om kinderen te helpen ontdekken hoe creatief ze zijn en hoe spannend leren kan zijn.

Lego Juniors

4-8 jaar

Dit is de perfecte tijd om te experimenteren met eenvoudig, schematisch en creatief speelgoed, zoals dat van LEGO® Juniors.

Lego City

5-12 jaar

Met bouwspeelgoed en themasets van LEGO® City en LEGO® Friends kunnen kinderen hun creativiteit ontwikkelen terwijl ze leren problemen op te lossen en nieuwe rollen te spelen.

Lego Ninjago

7-16 jaar

Met LEGO® Technic robots en modellen bouwen tot filmspeelgoed van bijvoorbeeld LEGO® Ninjago of LEGO® Star wars: de perfecte manier om hun creativiteit te stimuleren en ze te leren problemen op te lossen.Lego Juniors groot

Lego Lightning McQueen's race team

vanaf 5 jaar

Dit wordt het grootste race-evenement van het jaar! Laad Bliksem McQueen en Cruz Ramirez aan boord van Macks aanhanger en rijd naar de racebaan. Bij het huisje van de baancommissaris is plaats voor Guido, waar hij de wagens kan voorbereiden op de race. Zet Bliksem, Cruz en Jackson Storm naast elkaar aan de startstreep, laat de groene vlag zakken en geef vol gas! Guido en Mack moedigen Bliksem en Cruz aan vanaf de zijlijn!


Bekijk het assortiment