Games & elektronica

games en elektronica pagina
Games en computerspellen worden soms alleen voor entertainment gespeeld, soms ook voor prestatie of beloning. Ze kunnen alleen, in teams of online gespeeld worden Belangrijke componenten van spellen zijn doelen, regels, uitdagingen en interactie. Games hebben in het algemeen mentale of fysieke stimulatie, en vaak beide. Veel spellen helpen bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden, dienen als een vorm van oefening of anderszins een educatieve rol vervullen.
Vtech kidszoom

Vtech Kidizoom Smart Watch DX

5+ jaar

Zoveel meer dan alleen een horloge:

•  Kleuren touchscreen met analoge, digitale én 3D tijdweergave
•  Ingebouwde camera
•  Ingebouwde bewegingssensor of gebruik de stappenteller
•  Leer klokkijken met behulp van gesproken tijd 3D klokweergaves
•  Vele functies zoals stemopname, stemvervormer, spellen, stopwatch, timer, wekker en kalender
•  Altijd en overal speelplezier met de 8 ingebouwde spellen
•  Ingebouwde oplaadbare accu (inclusief micro USB-kabel)
•  Spatbestendig, stevig en duurzaam design 

Bekijk de voorraadKom in beweging en blijf bij de tijd met dit coole horloge! Ingebouwde camera: leg te gekke momenten en avonturen vast op foto en video en bewerk ze met coole effecten, kaders en filters. Vele functies zoals stemopname, stemvervormer, spellen, stopwatch, timer, wekker en kalender. Download nog meer spellen, klokweergaves en foto-effecten via Explor Park. Verkrijgbaar in blauw en paars.


SkyViper VRSE Virtual reality

SkyViper VRSE

8+ jaar

Virtual Reality luidt een heel nieuw tijdperk van entertainment in. Een nieuwe en inmiddels niet meer te stuiten ontwikkeling. Volgens velen betekent de doorbraak van Virtual Reality een ware aardverschuiving in de manier waarop we Gamen, video kijken en onze Social Media ervaren. Een Virtual Reality systeem biedt een 360-graden ervaring die het leven van het Jurassic park of Batman tot leven brengt. De set wordt geleverd met een VR-headset, motion controller met een case en een gratis downloadbaar spel.