Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Games & elektronica

Fans van racegames, schietgames, sportgames of andere computerspellen opgelet!

Games voor PlayStation 4 en Nintendo Switch vind je bij Makro. Kies jouw favoriete game en vraag deze cadeau tijdens de feestdagen. Leuk om alleen te spelen, maar ook samen met vrienden of battle online in grotere groepen tegen elkaar.

Voor de jongere kids zijn er speciale games, ontworpen om de ontwikkeling van praktische vaardigheden te ondersteunen of om te dienen als een vorm van oefening.


SkyViper drone

Sky Viper Drone, van Goliath!

12+ jaar


Vtech kidszoom

Vtech Kidizoom Smart Watch DX

5+ jaar

Zoveel meer dan alleen een horloge:

•  Kleuren touchscreen met analoge, digitale én 3D tijdweergave
•  Ingebouwde camera
•  Ingebouwde bewegingssensor of gebruik de stappenteller
•  Leer klokkijken met behulp van gesproken tijd 3D klokweergaves
•  Vele functies zoals stemopname, stemvervormer, spellen, stopwatch, timer, wekker en kalender
•  Altijd en overal speelplezier met de 8 ingebouwde spellen
•  Ingebouwde oplaadbare accu (inclusief micro USB-kabel)
•  Spatbestendig, stevig en duurzaam design 

Bekijk de voorraadKom in beweging en blijf bij de tijd met dit coole horloge! Met de ingebouwde camera maak je foto’s en video’s. Deze kan je bewerken met coole effecten, kaders en filters. Er zitten nog veel meer functies op: stemopname, stemvervormer, spelletjes, stopwatch, timer, wekker en kalender… de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zelfs nog meer spellen, klokweergaves en foto-effecten downloaden via Explor@ Park. Het horloge is verkrijgbaar in blauw en paars.


SkyViper VRSE Virtual reality

SkyViper VRSE

8+ jaar

Virtual Reality heeft een heel nieuw tijdperk van entertainment ingeluid. Deze ontwikkeling is inmiddels niet meer weg te denken. De komst en doorbraak van Virtual Reality (VR) heeft een ware aardverschuiving teweeg gebracht in de manier waarop we gamen, video kijken en Social Media ervaren. Het SkyViper VR-systeem biedt een 360°-ervaring die het leven van het Jurassic park of Batman tot leven brengt. De set wordt compleet geleverd met een VR-headset, motion controller met een case en een gratis spel dat je kunt downloaden.