Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Poppen & knuffels

Header-lp-Poppen en knuffels

Zachte surprises

Poppen en knuffels zijn altijd populair. Met een cadeau zoals bijvoorbeeld L.O.L. Surprise, Pomsies, Rainbocorns en Ty Beanie XL heb je altijd succes. Een nog grotere verrassing zijn de Grote XL knuffels (tot wel 1.80m). Of een pratende en dansende knuffel zoals Furreal Friends Rock-a-too.  Speelgoed
      Baby & peuter
      Poppen & knuffels
      Bouw & constructie
      Spellen & puzzels
      Creatief
      Games & elektronica
      Tech & wetenschap
      Auto's & racebanen
      Actief

Speelgoed vh jaar NominatieLOL

Vanaf 3 jaar
L.O.L. Surprise!

De allernieuwste aanwinst voor de L.O.L. familie zijn de Surprise Eye Spy Series Under Wraps. Voor echte speurneuzen! Eén van de opmerkingen die in het juryrapport staan: ‘In 15 stappen wordt het poppetje helemaal compleet […] Behalve een stukje fijne motoriek moet ook het nodige speur- en denkwerk verricht worden en geëxperimenteerd worden om de vakjes open te krijgen.’


Spaar ze allemaal


L.O.L. Surprise

Elke L.O.L. Surprise! Doll Glitter box wordt geleverd met een pop en zes glinsterende accessoires die eindeloos veel speelmogelijkheden bieden.

Knuffels  LOL  1
Knuffels  LOL  2
Knuffels  LOL  3

Ty Beanie boo

Het is donzig, zacht en heeft enorm trouwe glitterogen. Een Beanie Boo is niet alleen een vriendje voor het leven, maar het zijn heel veel vriendjes.

Bekijk meer

Knuffels - Ty - 1
Knuffels - Ty - 2
Knuffels - Ty - 3

Rainbocorns

Deze schattige knuffel is voorzien van een groot hart van pailletten. Ga met je hand over de pailletten en ontdek een verrassing. 

Bekijk meer

Knuffels - Rainbowcorns - 1
Knuffels - Rainbowcorns - 2
Knuffels - Rainbowcorns - 3

Poppen - Baby born

Vanaf 3 jaar
BABY Born

Hallo BABY born, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt. Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born nu ineens veel zachter aan - perfect om mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. BABY born’s armpjes zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is.

Bekijk meer

Poppen - Barbie-2

Vanaf 3 jaar
Barbie

Een wereld van spel en avontuur! Met stijlvolle speelsets en accessoires zijn de mogelijkheden voor jou en je Barbie poppen oneindig.

Bekijk meer

 

Poppen - Enchantimals-2

Vanaf 4 jaar
Enchantimals

Een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun beste dierenvriendjes. Ze wonen samen in een sprookjesachtige wereld.

Bekijk meer

 

Poppen - Baby born-badje

Vanaf 3 jaar
BABY born Badkuip

Tijd voor badderplezier! Met een druk op een knop start je de automatische douchefunctie van het bad, met unieke licht- en geluidseffecten.

Bekijk meer

 


Vanaf 5 jaar

Nieuwe Hatchimals eieren ontdekt!

 Voor het allereerst, kun je een jongen of een meisje uitbroeden! Om erachter te komen wat er in jouw magische ei zit, moet je je Hatchibaby liefde geven.

Bekijk meer

 


Vanaf 4 jaar

Zing en dans met Rock-a-too de showvogel

Praat tegen Rock-a-too de showvogel en hij praat jou na. Hij verteld jou moppen en grappen. Kan jij jouw lachen inhouden?

Bekijk meer


Vanaf 3 jaar

Rainbocorns Surprise!

Deze schattige knuffel is voorzien van een groot hart van pailletten. Ga met je hand over de pailletten en ontdek een verrassing. 

Bekijk meer