Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Poppen & knuffels

Knuffel er op los met je nieuwe lievelingsknuffel of pop!

Een heerlijk zachte knuffel fijn om altijd bij je te hebben. Om samen mee te spelen, een boek te lezen en natuurlijk om mee te slapen. Wil je liever een mooie pop? Een pop is fijn om mooi aan te kleden, de haren te kammen en te verzorgen. Samen kunnen jullie de hele wereld aan! Ga je voor een knuffel of pop: jouw nieuwe maatje zit er vast en zeker tussen.


Hatchimal twin

Hatchimals surprise twins

+5 jaar

Heb jij al een eigen Hatchimal? Hatchimals hebben al menig kinderhart veroverd en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkels. Hatchimals zijn bijzondere beestjes in verschillende kleuren. Om van dit speelgoed te kunnen genieten, moet je er wel wat voor doen. De Hatchimal zit in een ei dat je eerst moet uitbroeden.

Deze lieve Hatchimal tweeling is verborgen in een magisch gespikkeld ei. Met je liefde en zorg broed je het ei uit. Vertroetel je ei en speel er mee. De Hatchimals in het ei zullen prachtige geluiden maken die je vertellen hoe ze zich voelen! Als ze uit het ei komen glinsteren hun ogen als de regenboog! Elke tweeling heeft een unieke persoonlijkheid. De één houdt ervan om te bewegen, terwijl de andere tweeling kan herhalen wat je zegt! Ze groeien van baby tot peuter naar kind en leren in elke fase nieuwe dingen. De tweeling praat, danst, zingt, maakt grapjes, speelt samen en nog veel meer!


Bekijk het assortiment


Ty beanie boo blauw tijgertje

Ty Beanie

+5 jaar

Ken jij de superlieve Ty Beanies al? Ty Beanies zijn schattige, pluche knuffels met hele grote kraalogen. Welke je ook kiest, Ty Beanies zijn allemaal zijdezacht en uitgevoerd in stralende kleuren. Bovendien zijn er verschillende formaten verkrijgbaar. Wat is jouw favoriete Ty Beenie Boo? Er zijn verschillende Ty Beanies verkrijgbaar, dus verzamel ze allemaal!


Ty beanie boo op een rij