Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Spellen & puzzels

Puzzels en spellen zijn er voor de hele familie

De leukste denkspellen, kaartspellen, bordspellen, dobbelspellen en meer voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld eens aan een sprekende robot, genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017. Leerzaam en helemaal van deze tijd.


30 seconds

30 seconds everyday life

12+ jaar

30 Seconds Everyday Life is een fantastisch spel voor feestjes en partijen. De spelers vormen teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te benoemen? Maar pas op de zandloper, want je hebt maar 30 Seconds! Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish?

Doordat er in deze speciale editie begrippen zitten die in het leven van alledag voorbijkomen, is 30 Seconds Everyday Life ook geschikt voor jongere kinderen!Jumbo Stratego Pirates

5+ jaar

Alle hens aan dek, een piratenschip aan de horizon! We gaan enteren! Stratego Pirates is een spel voor twee dappere piratenkapiteins. Verover de vlag op het vijandelijke schip door het te enteren, te beschieten met het kanon, te vechten op het dek of een vijandelijke piraat aan de haaien te voeren.

Zoals ook bij het welbekende bordspel Stratego het geval is, is het bij Stratego Pirates ook de bedoeling om de vlag van je tegenstander te veroveren. Maar dan net even anders. Je moet schip van je tegenstander enteren en beschieten met je scheepskanon. Verover de vijandelijke piraten aan de haaien en de vlag veroveren. Lukt dit? Dan win je het spel en ben je de schrik der zeven zeeën. De actiekaartjes vertellen je wat je mag doen, zoals een gat in het zeil schieten, tegen de doodskop schieten, een nieuwe piraat op je eigen schip plaatsen, aanvallen en meer.


Bekijk het assortiment