Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Spellen & puzzels

Header-lp-Spellen en puzzels

Spellen en puzzels voor een heerlijk avondje

Buiten is het koud, bar en boos. Hoor die gure wind, de koud slaat op de ramen, de temperaturen dalen tot onder het nulpunt. Tijd voor een spelletje! Met educatieve, kinderspellen en gezelschapsspellen voor volwassenen beleef je de leukste avonden. Liever puzzelen? Kies dan de 3D puzzels of Jan van Haasteren puzzels.  Speelgoed
      Baby & peuter
      Poppen & knuffels
      Bouw & constructie
      Spellen & puzzels
      Creatief
      Games & elektronica
      Tech & wetenschap
      Auto's & racebanen
      Actief

Speelgoed vh jaar Nominatie - Spellen

Happie Haai, Monopoly voor valsspelers en Exit het spel

Happie Haai, verrassend, educatief en interactief voor jonge kinderen. Voor wie altijd al eens goed vals wil spelen is Monopoly voor valsspelers een prima keus. Genomineerd omdat tegen alle regels in valsspelen onderdeel van het spel is geworden. Deze variant van monopoly wordt een stuk sneller gespeeld dan de ‘eerlijke’ variant. De echte denkers gaan de uitdaging aan in Exit het spel. Genomineerd omdat je niet in je eentje uit de escape room kunt komen, maar met opdrachten en slimme ideeën moet samenwerken.


Vanaf 4 jaar

Happie Haai

Meer informatieVanaf 8 jaar

Monopoly Valsspelers editie

Meer informatieVanaf 12 jaar

Exit het spel

Meer informatieEducatieve spellen

Spelen en leren tegelijk? Dat kan met het nieuwste educatiespeelgoed. Staat misschien niet op de verlanglijst, maar je zult jouw kind toch aangenaam verrassen met een dergelijk cadeau onder de boom. Dat wordt gewoon dikke pret met Electro of Tiptoi.

Spellen - educatief - ik leer

Vanaf 4 jaar
Ik Leer

Met de varianten van 'Ik Leer', zoals 'Ik Leer Lezen', leren kinderen spelenderwijs lezen.

Bekijk meer

Spellen - educatief - tiptoy

Vanaf 7 jaar
Tiptoi Interactieve globe

Ga al lerend en spelend de wereld rond met de tiptoi 3D interactieve globe!

Bekijk meer

Spellen - educatief - electro

Vanaf 3 jaar
Electro

Leren is leuk! Door het bij elkaar zoeken van plaatjes leert je kind spelenderwijs vormen, letters, de tijd en vele andere schoolthema's.

Bekijk meer

 


Kinderspelletjes

Je kunt niet vroeg genoeg met spelletjes beginnen. Ben je snel, behendig, slim en niet te vergeten, kun je tegen je verlies? Met de nieuwste spelletjes voor kinderen is plezier gegarandeerd. Ook als je verliest.

Bekijk meer

Spellen - kinder - senor pepper

Vanaf 7 jaar
Señor Pepper

Señor Pepper is een snel kaartspel, waarbij het doel is om sneller dan jouw tegenstanders de juiste Pepperfiguur te pakken.

 

Spellen - kinder - build boom

Vanaf 5 jaar
Build or boom

Build or Boom speel je met 2 personen en combineert snelheid, behendigheid en inzicht met elkaar in een geweldig leuk competitief spel!

 

Spellen - kinder - trap er niet in

Vanaf 4 jaar
Trap er niet in

Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt! Wie weet de meeste drollen te vermijden?

 


Gezelschapsspellen

Met de hele familie om de tafel voor een avondvullend spel. Dat doet denken aan vroeger, maar kan nu natuurlijk nog steeds. Graag zelfs! Met hippe spellen als MindF*ck of een gouwe ouwe als Rummikub zijn gezelschapsspellen de beste ingrediënten voor een lange leuke avond.

Bekijk meer

Spellen - gezelschap - rummikub

Vanaf 7 jaar
Rummikub standard

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties?

Spellen - gezelschap - mindfck

Alle leeftijden
Mindf*ck

Met deze 101 illusies en experimenten ervaar je zelf hoe makkelijk je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. En natuurlijk leer je ook hoe je de meest spectaculaire mindf*cks bij anderen kunt uitvoeren!

Spellen - gezelschap - weerwolfen

Vanaf 10 jaar
Weerwolven: Het pact

Met deze doos haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om het populaire rollenspel van "De Weerwolven van Wakkerdam" met maar liefst 47 personen te kunnen spelen.


Spellen voor volwassenen

Een avond spelletjes spelen is niet saai en zeker niet met deze spellen! Competitief of niet, een avondje lachen is gegarandeerd.

Bekijk meer

Spellen - volwassenen - pimpampet

Vanaf 18 jaar
Pim Pam Pet adults only

De ene vraag is bij Pim Pam Pet Adults Only nog hilarischer dan de ander: "Iets wat je niet dronken kan doen", "Iemand met wie je in de ballenbak wilt spelen?" Oftewel: gegarandeerd een te gekke avond met vrienden.

Spellen - volwassenen - shit happens

Vanaf 18 jaar
Shit Happens - Too shitty for work

Na het succes van de hilarische eerste versie van Shit Happens, zijn er twee nieuwe varianten waaronder Too shitty for work. Want shit happens.. ook op werk.Opgeven is geen optie

Voor iedereen die van een uitdaging houdt: Super coole nieuwe puzzels zoals Porsche 3D van Ravensburger of Filmstudio’s en Speelgoedwinkel van Jan van Haasteren. Doorzetters worden beloond, voldoening gegarandeerd!

Bekijk meer

Puzzels - ravensburger - 3DPorsche

Vanaf 10 jaar
3D-puzzel Porsche 911

Puzzels - Jan van Haasteren - filmstudio

Vanaf 12 jaar
Jan van Haasteren 2018 Filmset

Puzzels - Jan van Haasteren - speelgoedwinkel

Vanaf 12 jaar
Jan van Haasteren 2018 Speelgoedwinkel