Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Witgoed

Huishoudelijke apparaten voor een schone zaak

U wilt niet alleen dat uw kantoor er representatief uitziet, ook wilt u dat alles op rolletjes loopt. Als partner voor ondernemend Nederland hebben wij volop keus in huishoudelijke apparaten. Van koelkasten tot wasmachines, van drogers tot magnetrons.

Verspeel geen tijd, ga direct weer aan de slag

Zo houdt u bedrijfskleding mooi met onze wasmachines, drogers en strijkijzers. Gekoelde dranken voor uw gasten en lunch bewaart u natuurlijk in een koelkast. Uw lunch verwarmt u gemakkelijk in de magnetron of oven. Klaar met eten? Verspeel dan geen tijd met afwassen. Zet de vuile vaat in de afwasmachine en ga direct weer aan de slag.

Scherp geprijsd

Wij hebben een uitgebreid assortiment witgoedartikelen. En uiteraard scherp geprijsd. Van AEG tot Bosch, van Samsung tot Whirlpool. Met onze huishoudelijke apparaten loopt uw onderneming op rolletjes.

Tot aan de deur en verder

Sommige producten zijn te zwaar om zelf te vervoeren. Dan biedt onze bezorgservice voor wit- en bruingoed en seizoensartikelen (tuinmeubelen, buitenkeukens) uitkomst.

Maximale zekerheid

Als u een apparaat koopt, wilt u daar zo lang mogelijk van genieten. En schade bij bijvoorbeeld het inladen, valt buiten de fabrieksgarantie. Maar met Makro Garant bent u hiervoor toch gedekt. Makro Garant is een bijzondere combinatie van verzekering en garantie. Makro Garant zorgt voor zekerheid waar uw normale verzekeringen het af laten weten.

Online bestellen

Onze scherpe aanbiedingen en uitgekiend assortiment zijn ook online verkrijgbaar. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Witgoed online bestellen
Witgoed