Uniek alles-in-één concept

Alles onder één dak voor ondernemend Nederland.

Makro introduceert een uniek winkelconcept dat perfect is afgestemd op de wensen van de ondernemer. Alles inkopen op één plek? Nergens anders vind je zoveel mogelijkheden en zo’n omvangrijk (vers)assortiment als bij Makro. Elke dag ontdek je iets nieuws.Welkom in de nieuwe Makro

  • Horeca-kwaliteit binnen handbereik

    Onze versafdelingen kunnen zich meten met de beste speciaalzaken in het land: alles is verser dan vers, het assortiment is royaal, innovatief en van professionele horeca-kwaliteit. Als het op food aankomt, kun je niet om de nieuwe Makro heen.

  • Verassende gerechten in ons foodcourt

    Centraal in de vestiging vind je ons Foodcourt, inspirerend en verassend. De perfecte plek om gerechten te proeven en af te spreken met andere ondernemers.

  • Slim inkopen voor de zaak en thuis

    Zakelijk en privé? Dan ben je bij Makro aan het juiste adres. We hebben alles in huis. Neem een kijkje op de afdelingen Basics voor elke dag, Schoon & Opgeruimd en Kantoor & Werkplek, en profiteer van volumekorting en vast voordeel.


horeca-kwaliteit
foodcourt
sliminkopen

Onze nieuwe versafdelingen en meer

Groente & Fruit

Brood & Beleg

Koffie & Theemoment

Vis & Schelpdieren

Kaas & Delicatessen

Vlees & Gevogelte

Wijn & Sterke drank

Foodcourt


Groente & Fruit

Het gezonde voordeel van Makro

Wat je ook zoekt, op het gebied van groente en fruit hebben wij het allerbeste voor je. Onze leveranciers voldoen aan zeer strenge eisen en we zorgen vaak al vroeg in het seizoen voor vers primeurs. Daarnaast is de prijs altijd goed, we houden alle ontwikkelingen scherp in de gaten, bij ons loop je nooit een prijsvoordeel mis. Omdat vers ook echt vers moet zijn, kiezen we altijd de kortste route van het land naar de winkel, gecontroleerd en geklimatiseerd.

Vis & Schelpdieren

Er gaat een wereldzee voor je open

Alles moet verser dan vers zijn, daarom heeft Makro haar eigen visinkopers. Ze kiezen alleen voor vis met het allerhoogste kwaliteitskeurmerk. Dus je hebt altijd de zekerheid dat de vis op een verantwoorde en duurzame manier is gevangen. Het assortiment is zeer uitgebreid, We hebben een aanvoer van 60 tot 80 soorten dagverse vis, zeven dagen per week. En dat allemaal tegen de scherpst mogelijke prijzen. Voor schaal- en schelpdieren die van ver komen, werken onze inkopers samen in een netwerk van Makro-collega’s en lokale handelaren.

Vlees & Gevogelte

Vlees met een hoofdletter V

Supervers en aangevoerd vanuit de hele wereld: laat vers vlees maar aan Makro over. Onze slagers weten altijd de topkwaliteit te leveren die jij wilt. Vacuüm voorverpakt of ter plekke vakkundig uitgesneden in de door jou gewenste porties, jij hebt het voor het zeggen. Steeds meer top koks kiezen voor de uitstekende smaak van biologisch vlees, ons assortiment is breed en diep. En mocht je vlees nog even willen laten rijpen voor een betere smaak en malsheid, we reserveren graag een plek voor je in onze dry aged kasten. Wild en gevogelte? Ook hiervoor kan de moderne foodprofessional niet om Makro heen.

Brood & Beleg

Alles voor de bakker

De bake-off bakkerij van Makro draait elke dag op volle toeren en verspreidt de heerlijkste geuren door de winkel. We hebben broden in alle soorten en maten, biologische speltborden tot het fijnste Franse stokbrood. Brood heeft een cruciale plek in elke maaltijd. We hebben een inspirerende suggesties voor je om ‘gewoon’ brood net even specialer te maken. Met beleg natuurlijk, maar ook met bijzondere manieren van presenteren, want met brood kun je eindeloos variëren. De allernieuwste broodtrends proef je bij Makro.

Kaas & Delicatessen

Een neus voor de lekkerste kazen

De afdeling die je moeilijk kunt passeren zonder even te proeven: kaas- en delicatessen. Verleidelijk uitgestald vind je de mooiste rijpe kazen, uit alle windstreken. De experts vertellen je er graag alles over. Onze inkopers hebben niet alleen een neus voor de allerbeste kwaliteit en bijzondere kazen, maar ook voor de beste prijzen. Ook voor verse olijven, noten en andere heerlijkheden moet je hier zijn. Zoek je iets speciaals voor een bijzondere gelegenheid? Praat er eens over met onze vakmensen.

Wijn & Champagne, Sterke drank, Bier & Frisdrank

Samen toosten op succes

Een bezoek aan onze drankafdeling is altijd een feestje. Je vindt er de prachtigste wijnen. Onze kenners staan voor je klaar om de karakteristieken met je te bespreken. Ons assortiment bestaat uit ruim 700 soorten wijn. Welke wijn past het beste bij de gelegenheid? Samen met onze experts kom je er altijd uit. Daarnaast hebben we een exclusieve selectie wijnen speciaal samengesteld voor de horeca-professional. En loop ook eens langs ons verrassende aanbod champagnes en sterke drank. Je zult versteld staan. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor vele soorten (speciaal) bier en frisdranken.

Koffie & Theemoment

Onderschat nooit het belang van goede koffie

Een perfecte kop koffie of thee, iedere ondernemer weet hoe belangrijk dit is. Bij Makro is de keuze ongekend groot, we hebben meer dan 300 soorten koffie uit alle werelddelen. Wij leggen de lat zeer hoog, we werken samen met de beste leveranciers. Maar met goede koffie alleen ben je er nog niet. Met een goede koffiemachine maak je echt het verschil. Ook daarin blinkt Makro uit. We nemen je graag mee op een ontdekkingsreis in de wereld van koffie en thee. Er is zoveel te vertellen. En te proeven!


image 1
image 2
image 3
image 4

Shoppen en inkopen

Hoe makkelijk is het om al je benodigde aankopen te vinden onder 1 dak. Naast de standaard boodschappen nog even snel een paar sokken, T-shirts en of zelfs een voorraad luiers halen.


En als je er toch bent, sla dan gelijk wat schoonmaakspullen, theedoeken, pannen en batterijen in. Makro heeft al deze basics voor je in huis. En dat geldt trouwens ook voor de veel gebruikte kantoorartikelen, zoals printpapier en cartridges.


Kom kijken op onze afdelingen.


Buitenkansen

Er is altijd iets nieuws te ontdekken. Zo hebben we Buitenkansen. Dat kan van alles zijn, een bijzonder product, een sterk onder de markt geprijsd artikel of een combinatie van deze twee. Als je zeker wilt weten dat die ene Buitenkans voor jou is, kom dan snel langs, want de voorraad is beperkt.

Bekijk de actuele Buitenkansen

Buitenkansen