Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Het nieuwe netwerkplein: ontmoeten en ontwikkelen

Ontmoet ondernemers zoals jij

Ondernemen en netwerken, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis voor succes. Daarom ligt het erg voor de hand om op de plek waar vooral ondernemers komen, ook een faciliteit te bieden om te netwerken. In het hart van de Makro dus. Logisch toch? Daar heb je de grootste kans om gelijkgestemden tegen het lijf te lopen. In alle rust, maar wel midden in alle bedrijvigheid. Laat je inspireren door ondernemers die net als jij op zoek zijn naar business kansen. Op de kalender staat altijd wel een evenement dat relevant en interessant voor je is. Alles is erop gericht om je succesvoller en efficiënter zaken te laten doen. Bij de beste kop koffie die er is.

Omdat jouw netwerk niet groot genoeg kan zijn

  • Centrale, makkelijk bereikbare plaatsen in Nederland
  • Altijd een parkeerplek
  • Snelle Wi-Fi
  • Inspirerende (net)werkplek, volop bedrijvigheid
  • Workshops en evenementen, speciaal voor de (lokale) ondernemer
  • En nooit meer haasten omdat je na je afspraak nog een snelle boodschap moet doen.

Makro evenementen

In de nieuwe Makro is van alles te ontdekken. Kookdemo’s, foodtrucks, proeverijen en workshops. Je ontmoet er regelmatig gelijkgestemde ondernemers, waarmee je kunt sparren of die je met iets kunnen helpen.


Bekijk alle actuele evenementen

Het nieuwe netwerkplein


Tahnee-valkenburg

Tahnee Valkenburg
Barendrecht en Dordrecht

Goedendag! Als jonge ondernemer ben ik constant bezig met ontwikkelingen en ontmoetingen. Het organiseren van evenementen en het verbinden van mensen geeft mij energie. Deze interesse breng ik in de praktijk door middel van mijn functie als Netwerkcoördinator voor Makro Barendrecht en Dordrecht. Graag ontmoet ik je snel hier op het Netwerkplein in Barendrecht of Dordrecht.

Contactgegevens
0610002481 of mail naar
netwerkplein.barendrecht@makro.nl / netwerkplein.dordrecht@makro.nl

Silvia-van-den-bogaerdt

Silvia van den Bogaerdt
Wateringen en Delft

Als Netwerkcoördinator bied ik ondernemers de mogelijkheden om te werken, ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Je kunt presentaties, workshops en trainingen volgen voor je eigen ontwikkeling. En je kunt ze geven, je kennis delen en (potentiële) klanten ontmoeten. Het geeft mij energie jou als ondernemer te mobiliseren, motiveren, informeren, inspireren en verbinden. Heb je vragen?

Contactgegevens
0651870641 of mail naar
netwerkplein.wateringen@makro.nl / netwerkplein.delft@makro.nl


Sanne-rosalina

Sanne Rosalina
Duiven

Als zelfstandig communicatie- en marketingadviseur heb ik ruime ervaring opgedaan binnen diverse marketing-, communicatie- en eventfuncties. Ik help ondernemers het beste te halen uit hun marcom strategie . Als Netwerkcoördinator bij Makro Duiven help ik mensen samenkomen. Kom kennis delen, leren, netwerken en vooral, kom elkaar helpen een succesvolle onderneming te runnen. Heb je ideeën voor workshops of evenementen? Of wil je meer informatie over onze events?

Contactgegevens
0620842698 of mail naar
netwerkplein.duiven@makro.nl

Nicole-van-ginkel

Nicole van Ginkel
Den Bosch en Best

Enthousiaste jonge onderneemster die het als een uitdaging ziet om ondernemers met elkaar te verbinden. Voor mij staat het delen van kennis en het vergroten van het netwerk centraal. Daarnaast ben ik gepassioneerd reizigster, waar ik tevens professioneel actief mee ben in de vorm van mijn eigen onderneming als Travel Counsellor.

Contactgegevens
0620039568 of mail naar
netwerkplein.denbosch@makro.nl / netwerkplein.best@makro.nl

Linda-commandeur

Linda Commandeur
Beverwijk

Aangenaam! Mijn naam is Linda Commandeur. Ik train ondernemers in makkelijker en efficiënter ondernemen. Door procesoptimalisatie en het aanbrengen van structuur bereik jij sneller de doelen die jij wilt halen. Een groot voordeel daarbij is ook dat jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke en leuke dingen. Met het Makro Netwerkplein bied ik jou als ondernemer een plek om te werken, netwerken en om het podium te pakken! Werk aan je zichtbaar en deel je kennis! Durf jij het aan? Ik help je graag!

Contactgegevens
0613782862 of mail naar
netwerkplein.beverwijk@makro.nl


Karen-bos

Karen Bos
Nieuwegein en Vianen

Als eigenaar van Dubois Organizing help ik mensen overzicht houden in hun organisatie én privéleven. Zo train ik o.a. mensen die meer uit hun (werk)dag willen halen. Ik ben er voor de ondernemer die graag een podium wil. Hoe kan het Netwerkplein helpen jouw bedrijf beter in beeld te krijgen? Wil jij workshops geven, lezingen houden? Neem dan contact op!

Contactgegevens
0683988948 of mail naar
netwerkplein.nieuwgein@makro.nl / netwerkplein.vianen@makro.nl

Erik-broekhuijsen

Erik Broekhuijsen
Leeuwarden

Ik ben zelfstandig ondernemer als bedrijven expert & groei expert. Ik help ondernemers met het maken van de volgende stap, om te groeien en tegelijkertijd de kwaliteit te behouden. Als Netwerkcoördinator ben ik regelmatig te vinden op het Netwerkplein van Marko Leeuwarden. Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Wil je jouw zakelijke netwerk uitbreiden of zoek je een platform voor jouw product of dienst?

Contactgegevens
0682077094 of mail naar
netwerkplein.leeuwarden@makro.nl

Claudia-teunissen

Claudia Teunissen
Nijmegen

Ik ben eigenaar van Gastvrije Evenementen, waar we organiseren met kennis van hospitality combineren. Als Netwerkpleincoördinator hou ik me bezig met het verbinden van mensen en organiseer ik evenementen, workshops en presentaties. Je kan bij ons vergaderen, (net)werken op een van de werkplekken of gebruik maken van de overige faciliteiten. Wil jij zelf een bijdrage leveren of samen kijken wat er allemaal mogelijk is? 

Contactgegevens
0651547832 of mail naar
netwerkplein.nijmegen@makro.nl


Christa-bollegraaf

Christa Bollegraaf
Groningen

Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van MartiniBusiness, een zakelijk netwerkplatform. Het met elkaar verbinden van ondernemers, contacten leggen en merken dat ze daarna samen zaken doen is mijn doel. Tijdens de evenementen op het Netwerkplein staat ontmoeten & verbinden centraal, een geweldige aanvulling op mijn bedrijf. De samenwerking met mijn netwerk en Makro Groningen was er al en wordt nu alleen nog maar beter en sterker. 

Contactgegevens
0615155886 of mail naar
netwerkplein.groningen@makro.nl


Anasha

Anasha van Tooren
Breda

Hallo, Ik ben zelfstandig ondernemer (HR adviseur voor het MKB). Graag nodig ik jou uit om deel te nemen aan alle events die wij aanbieden bij ons in Breda. Dit is de plek waar we ondernemers met elkaar verbinden, waar jij ontspannen kunt werken en jezelf kunt ontwikkelen tijdens de boeiende workshops en inspirerende lezingen. Misschien wil jij zelf het podium pakken, spreek ons aan en we bekijken samen de mogelijkheden, ik help jou als ondernemer graag op weg.

Contactgegevens
0629587685 of mail naar
netwerkplein.breda@makro.nl

Edwin-sturtz

Edwin Sturtz
Nuth

Als Netwerkcoördinator bij Makro Nuth bied ik ondernemers een platform om met elkaar zaken te doen. Hierbinnen vind ik het belangrijk om persoonlijk elkaar en de Makro te leren kennen, te ontdekken wat je voor elkaar kunt betekenen en hierna te bezien of we authentieke partnerships kunnen ontwikkelen. Met mijn bedrijf Ascenditur help ik werkgevers om hun personeel duurzaam inzetbaar te houden. We organiseren maandelijks een thema-evenement vanuit de kerngedachtes; kennis, actualiteit, MVO en leefstijl.

Contactgegevens
0627028133 of mail naar
netwerkplein.nuth@makro.nl

Ellen-te-riele

Ellen te Riele
Hengelo

Als Netwerkcoördinator organiseer ik graag events waarvoor ik allerlei ondernemers uit Twente en omstreken uitnodig. Je doet inspiratie op en keert vol energie terug naar je werk. De organisatie van ondernemersevents maakt deel uit van mijn bedrijf Mail-me-nu voor communicatieadvies, SEO tekst en training. Ik adviseer en begeleid opdrachtgevers in het MKB, de zorgsector en overheid. Naast het ontwikkelen van beleid en het leiden van projecten, werk ik graag mee in de uitvoering. Ik ontmoet je graag op het Netwerkplein bij Makro Hengelo.

Contactgegevens
0629058593 of mail naar
netwerkplein.hengelo@makro.nl