Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Het nieuwe netwerkplein: ontmoeten en ontwikkelen

Ontmoet ondernemers zoals jij

Ondernemen en netwerken, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis voor succes. Daarom ligt het erg voor de hand om op de plek waar vooral ondernemers komen, ook een faciliteit te bieden om te netwerken. In het hart van de Makro dus. Logisch toch? Daar heb je de grootste kans om gelijkgestemden tegen het lijf te lopen. In alle rust, maar wel midden in alle bedrijvigheid. Laat je inspireren door ondernemers die net als jij op zoek zijn naar business kansen. Op de kalender staat altijd wel een evenement dat relevant en interessant voor je is. Alles is erop gericht om je succesvoller en efficiënter zaken te laten doen. Bij de beste kop koffie die er is.

Omdat jouw netwerk niet groot genoeg kan zijn

  • Centrale, makkelijk bereikbare plaatsen in Nederland
  • Altijd een parkeerplek
  • Snelle Wi-Fi
  • Inspirerende (net)werkplek, volop bedrijvigheid
  • Workshops en evenementen, speciaal voor de (lokale) ondernemer
  • En nooit meer haasten omdat je na je afspraak nog een snelle boodschap moet doen.

Makro evenementen

In de nieuwe Makro is van alles te ontdekken. Kookdemo’s, foodtrucks, proeverijen en workshops. Je ontmoet er regelmatig gelijkgestemde ondernemers, waarmee je kunt sparren of die je met iets kunnen helpen.


Bekijk alle actuele evenementen

Het nieuwe netwerkplein


Zet je zaak ik de schijnwerpers en meld je aan voor de volgende gratis events:

Vergroot je netwerk bij 'MEET'

Het 'Meet-up' netwerk-event waar je onder leiding van een quizmaster razendsnel de behoeften en het aanbod van jouw lokale community in kaart brengt.

Wanneer: 7 september 2017 in alle Makro vestigingen

Meld je aan

Deelnemen aan 'GROW'

De webinar waarin je van een marketing expert leert hoe je nog meer waarde aan je bedrijf toevoegt door waardeproposities te formuleren zodat je scherpere aanbiedingen kunt doen.

Wanneer: 12 september 2017 (online)

Meld je aan

Word uitgedaagd met 'PLAY'

De ultieme uitdaging waar je onder vakkundige begeleiding samen met een groep van 50 ondernemers 'levend' waardepropositie-spel speelt. Gebaseerd op Value Proposition Design van Osterwalder.

Wanneer: 29 september 2017 in B. Amsterdam

Meld je aan