Nog geen Makro-pas?

Word Makro-pashouder

Product informatie

Beste klant,

Het doel van deze website is het bieden van gedetailleerde productinformatie over Makro's Eigen Merken wasmiddellen, antivries vloeistoffen, parfum diffusers en energiebesparende lampen in overeenstemming met EU-verordening. Houdt u er rekening mee dat het niet mogelijk is om producten te kopen via deze website.

Product catalogus

Om de relevante informatie te zien, selecteer een Eigen Merk uit de volgende lijst:
aro
Aro is een Eigen Merk van Makro cash & Carry en staat voor betrouwbare kwaliteit. Alle producten voldoen aan wettelijke, kwaliteits-en veiligheidsnormen.
Voor meer informatie over de Aro-producten kies uit één van de onderstaande categorieën:
Horeca-Select
Horeca Select - de professionele keuken lijn.

Horeca Select is een Eigen Merk van Makro Cash & Carry, gericht op professionele keuken. Met ons uitgebreid assortiment van meer dan 2500 food en non-food artikelen willen wij in de dagelijkse behoeften van professionele keukens voorzien. Ons assortiment van schoonmaakproducten helpt onze klanten aan hygiëne-eisen, op een betaalbare en efficiënte manier.
Al onze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals. Wij doen er alles aan om een betrouwbare beschikbaarheid te garanderen, in de juiste kwaliteit, op dezelfde concurrerende prijs, keer op keer.
Voor meer informatie over Horeca Select-producten klik je op één van de onderstaande categorieën: