Hét kassasysteem dat aansluit bij de behoeften van horecaondernemers

Verhoog de omzet per tafel en verminder de wachttijd tijdens een lunch of diner. Ons kassasysteem gemaakt voor en door de horeca helpt je bij het bieden van de meest gastvrije en snelle service.

Waarom booq POS als kassasysteem?

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiles en eigen devices
  • Eenvoudig in gebruik, ontspannen bediening
  • Orders razendsnel naar keuken of bar
  • Vrijheid in bestel- en betaalmogelijkheden

Slimme sneltoetsen en upselling

Het booq kassasysteem is gemaakt voor en door de horeca. Snelheid en service staan garant voor blije gasten, daarom zijn alle belangrijke functies bereikbaar via sneltoetsen. Bestel hetzelfde rondje drinken met 1 tik opnieuw, laat pop-ups verschijnen voor bereidingswijzen of houdt de actuele voorraad in de gaten. Ga voor het kassasysteem dat zich aanpast aan jouw horecazaak, níet andersom, en ontdek het verschil!

Features die je ontlasten:

  • Eenvoudig rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Je tafelplattegrond met verhuisoptie maak je visueel
  • Automatische pop-ups helpen bij upselling
  • Centraal artikel en prijsbeheer
  • Keuzemenu’s en promoties eenvoudig instellen en plannen

Werk overal waar je wil met de beheeromgeving in de cloud

Of je nu onderweg bent, in je thuiskantoor zit of op de zaak; het booq kassasysteem helpt je bij het runnen van jouw zaak. Realtime. Wijzig prijzen in een handomdraai, plan promoties en manage meerdere locaties. Én je hebt toegang tot dashboards en rapportages om jouw onderneming op te sturen.

Stel zelf je horeca kassasysteem samen:

PanelPOS 15,6”

Handheld ES6

Bring your own device

Lees hoe andere ondernemers kassasysteem booq ervaren

“booq is een superinventief systeem. Onze jonge medewerkers zijn zo gewend aan de moderne technologie dat ze de kassa eerder onder de knie hebben dan ze tafelnummers uit hun hoofd kennen. Ook de backoffice is erg gebruiksvriendelijk. Zo kun je bij wijze van met één druk op de knop een nieuw gerecht toevoegen.”
“Kassasysteem booq is heel gebruiksvriendelijk, heeft een handige backoffice én geeft ons de mogelijkheid om te koppelen met andere oplossingen.”
“Door met handhelds te werken, nemen we orders sneller op. En omdat alle orders automatisch worden doorgestuurd naar de keuken en bar, helpen we meerdere tafels na elkaar, zonder eerst terug naar de bar te moeten lopen.”
Kies voor het meest stabiele en betrouwbare kassasysteem
Voor horecaondernemers staat kassasysteem booq POS voor maximale operationele efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid voor je team én de allerbeste service zodat je gasten zorgeloos kunnen genieten. Meer weten?
Neem contact op