QR-bestellen: gastvrije selfservice met QR-codes

Digitaal en op elk gewenst moment bestellen. Dankzij QR-codes op tafel geven gasten zelf hun bestelling door. Dag wachttijd, hallo gemak, flexibiliteit en gastvrije service.

Gastvrije service die altijd beschikbaar is

Gasten nemen plaats, scannen de QR-code, maken een keuze via de digitale menukaart en relaxen! Met booq QR-bestellen, bestellen jouw gasten op ieder gewenst moment zélf. Het enige dat ze nodig hebben is een smartphone met camera. Zo bied je ook op de piekmomenten snelle service. Oók als je te kampen hebt met minder beschikbaar personeel.

Interessante features

  • Gasten bestellen zelf via een QR-code op tafel
  • Stimuleert upselling met productfoto’s en verhoogt de omzet
  • Verlaagt de werkdruk en je personeelskosten
  • Gasten hebben geen app nodig en vinden het leuk om te doen
  • Niet alleen (bij)bestellen via de QR-code, ook afrekenen

Verhoog je omzet door upselling

Gemiddeld ligt de omzet van bestellingen via QR-codes 20 tot 25% hoger dan bij bestellen bij een medewerker. De verklaring? De automatische cross- en upselling-suggesties die nooit worden vergeten. En ook de mooie productfoto’s die je bij die suggesties plaatst moet je niet onderschatten. Een krachtig beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Lees hoe andere ondernemers het QR-bestellen van booq ervaren

“Bij topdrukte willen we natuurlijk voorkomen dat gasten soms lang moeten wachten, of dat ze per ongeluk over het hoofd worden gezien. Niet alleen ontlast QR-bestellen ons team tijdens piekmomenten, gasten vinden het handig én leuk.”
“Snellere service, minder handelingen, lagere kosten: QR-bestellen werkt echt top! Onze gasten pakken het snel op en we krijgen veel complimenten over de snelheid waarmee de drankjes geserveerd worden.“
Kies voor QR-bestellen als aanvulling voor je horecazaak
De verwachting van je gast waarmaken, of liever nog: overtreffen met snelle en goede service. Zélfs als je last hebt van een personeelstekort. booq QR-bestellen helpt je daarbij! Meer weten?
Neem contact op