Het reserveringssysteem om slimmer reserveringen te manager

Geweldige gastrelaties beginnen bij je reserveringssysteem. Met booq Tafelreservering haal je het maximale aan reserveringen uit je dag en stuur je op de ideale tafelbezetting.

Slimmer tafels managen in app of browser

Wil je je tafels strategisch, efficiënt en meermaals vullen, dan is een goed horeca reserveringssysteem een must. Beheer reserveringen 24/7, check gasten in- en uit en communiceer met je gasten. Versleep agenda-items in de gastenlijst of tafels in de plattegrond voor de optimale tafelbezetting. Herinner, bevestig of vraag om feedback via mail. Kies voor meer overzicht en meer rendement.

Interessante features

  • Reserveringen via Google, Facebook en je website op 1 plek beheren
  • Gasten reserveren eenvoudig via de reserveerkalender in eigen huisstijl
  • Toon verleidelijke arrangementen zoals een Moederdagbrunch, kerstmenu of high tea
  • Reserveren in tijdsblokken om drukte te reguleren

Gasten reserveren eenvoudig online

Gasten reserveren online direct in Google, via Facebook of de kalender op je website. Jij bepaalt de regels van je tafel reserveringssysteem. Events, arrangementen en specials kun je eenvoudig aan maken en promoten. Altijd afgestemd op jouw huisstijl. Voorkom dure no-shows met aanbetalingen.

Lees hoe andere ondernemers het reserveringssysteem van booq ervaren

“De software wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Wat wij erg belangrijk vinden is dat de boekingsmodule op de website duidelijk is voor gasten en zij een nette bevestiging ontvangen, zowel bij een nieuwe reservering als wijziging of annulering.”
“Het complete plaatje is wat ons aanspreekt: je hebt goed overzicht in het aantal reserveringen, maakt ze visueel in de tafelplattegrond en hebt toegang tot alle details in de gastenlijst.”
Kies voor het reserveringssysteem dat je meer brengt dan gasten die online reserveren
Reserveringen aannemen zonder gedoe en dure commissies. Neem de controle terug, bespaar tijd en heb meer plezier. Overstappen gaat snel en eenvoudig. Meer weten?
Neem contact op.