makro app

Ontdek de vele functies en voordelen met de gratis Makro app.

Functies en voordelen

DE Makro APP IN EEN OOGOPSLAG - voordelen EN FUNCTIES

Met de Makro app heb je altijd toegang tot de nieuwste folders, de laatste aanbiedingen en vind je alle informatie van jouw vestiging. Wil je optimaal gebruik maken van de app? Log dan in! Wanneer je met je MijnMakro-account bent ingelogd in de app heb je jouw digitale pas altijd bij de hand en kun je eenvoudig jouw facturen digitaal in de app bekijken.
Meer voordelen van onze app

Beheer alle kaarten in één app

Heb je meer dan één bedrijf geregistreerd? Geen probleem! In de Makro app kun je alle Makro kaarten beheren en eenvoudig schakelen tussen je rekeningen. Zo heb je altijd een overzicht van je aankoopgeschiedenis en je facturen voor het betreffende bedrijf.
Digital invoice in the METRO app

Beheer je facturen

Je kan op elk moment je factuur bekijken in de Makro app. Zo heb je altijd een overzicht zonder je papieren facturen te moeten archiveren of doorzoeken. Bovendien heb je de mogelijkheid om facturen met anderen te delen en de factuurprint bij de kassa te deactiveren.
Meer informatie over digitale facturen
Promotions and coupons in the METRO app

Ontdek de laatste aanbiedingen

Bekijk de nieuwste folders en zie tot wanneer deze aanbiedingen geldig zijn. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.

Inkoopmachtiging

Het is eenvoudig om digitaal toegang te geven aan iemand anders. Je hoeft alleen de naam en het e-mailadres in te voeren en de persoon ontvangt een activeringscode. Wanneer deze persoon de Makro App installeert kan deze de activeringscode invoeren. Na het invoeren van de activeringscode kan je gedurende 7 dagen aankopen doen in onze vestigingen.

Meer informatie
Download
DE Makro APP VOOR IPHONE OF ANDROID
Download nu de app en profiteer van alle voordelen.
iOS Download Android Download
Meer weten?
Meer weten over de app?
Veelgestelde vragen bekijken