Onze eigen merken: Groots in prijs en kwaliteit

Bij Makro gaan we voor Groots. Ook als het om onze eigen merken gaat. Dit zijn dan ook geen huismerken of B-merken, maar topmerken. Gemaakt door en voor experts die Groots denken. Hiermee bieden we je een solide basis van zekerheid, betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit. En een scherpe prijs natuurlijk. Alles waar jij als ondernemer Groots mee kunt worden. Exclusief bij Makro.

Metro chef: INGREDIËNTEN VOOR TOPHORECA

Met Metro Chef leveren we professionele foodproducten op topniveau. Metro Chef is gebruiksvriendelijk, professioneel en gemaakt met ingrediënten van een hoge kwaliteit. Je kiest hiermee voor inspiratie op maat. Want Metro Chef is er zowel in grote als kleine verpakkingen. Dit merk is daarmee dé oplossing voor elke keuken.

metro professional: KWALITEIT IN DE KEUKEN EN AAN TAFEL

Metro Professional is ons eigen non-food merk met een duurzaam en compleet assortiment voor in de keuken en op tafel. Ontwikkeld voor én door chefs, met producten van een betrouwbare kwaliteit voor dagelijks, professioneel gebruik.

rioba: De verantwoorde koffie en theebeleving

Beter dan een A-merk. Voordeliger dan een huismerk. Rioba is Makro’s totaalconcept voor koffie en thee met een bijzonder herkenbare uitstraling. Fairtrade, klimaatneutraal en UTZ-gecertificeerd. Eerlijke producten met rijke smaken. Bonen, theezakjes, koekjes, brownies, suikerzakjes en zelfs het servies: alles is mooi op elkaar afgestemd.

tarrington house: Kwaliteit en design voor binnen en buiten

Tarrington House is ons eigen merk met een grote collectie professionele binnen- en buitenartikelen. Van mooie trendy tuinmeubelen tot barbecues en keukenapparatuur. En van textiel tot huishoudartikelen. Groots ingekocht en daardoor scherp geprijsd.

sigma: Eersteklas kwaliteit voor op kantoor

Met ons eigen merk Sigma presenteren we een assortiment professionele kantoorartikelen van superieure kwaliteit. Van pennen en schrijfblokken tot comfortabele kantoorstoelen. Zorgvuldig getest, geselecteerd en scherp geprijsd.

aro: Een solide basis voor een vaste lage prijs

Aro biedt het meest voordelige alternatief voor meer dan 700 basisproducten. Een breed assortiment producten - van kaas en olijfolie tot theelichten en kopieerpapier. Groot ingekocht, waardoor de prijs altijd laag is.