Digitaal magazine GROOTS

Een ode aan iedereen in de foodbranche die groots durft te denken

GROOTS is het nieuwe digitale magazine van Makro, voor culinair Nederland. Vier keer per jaar deelt een topchef zijn verhaal én de bereiding van zijn signature dish. We delen stap voor stap de kennis, bereidingswijze en kooktechnieken achter dit gerecht en vertellen je alles over de gebruikte producten en ingrediënten. Van idee tot uitvoering. Van herkomst tot bord. Van Makro voor jou. Een klein verhaal, groots verteld.

“Een eerste ster kan toeval zijn. Een tweede is een bevestiging.”

In 2020 vierde Soenil Bahadoer het 25-jarig bestaan van zijn restaurant De Lindehof in Nuenen. Ook werd hij Chef van het Jaar Gault Millau 2020. In GROOTS vertelt Soenil het verhaal van een keuze die hem terugbracht naar zijn roots en zijn keuken drastisch veranderde. En die hem leidde naar een tweede Michelinster. In GROOTS volg je zijn verhaal aan de hand van zijn signature dish: Rendang met blanke soja en gemberbierijs. Het gerecht waar hij maar liefst tien jaar aan werkte om het de juiste finesse mee

 

Lees alles over de signature dish van Soenil Bahadoer.