KELLOGG's

Sinds zijn oprichting door W.K. Kellogg in 1906, heeft Kellogg's als doel de beste granen aan te bieden via heerlijke recepten die voeding, plezier en eenvoud combineren. Kellogg’s creëert een plek aan tafel voor iedereen, groot of klein, door middel van zijn vertrouwde merken. Ontdek ze verder hieronder.

Vertrouwde Kellogg’s merken

De marktleider in ontbijtgranen biedt een breed assortiment aan eenvoudige en verrukkelijke producten aan als onderdeel van een evenwichtig en vezelrijk ontbijt. Ontdek de iconische en vertrouwde merken merken zoals Coco Pops, Corn Flakes, Special K en Rice Krispies, er is voor ieder wat wils! Eén ding is zeker, met Kellogg’s begin je de dag goed!

De authentieke Kellogg’s Corn Flakes

Knapperige en zo lekkere goud gebakken maïsvokkken: Corn Flakes blijft het originele Kellogg's product dat families in verrukking brengt sinds hondereden jaren. Een ware legende in de graanwereld. Het bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en is rijk aan vitamine B en ijzer.

Een evenwichtig ontbijt

Start je dag goed met een evenwichtig ontbijt van Kellogg’s. Zorgvuldig geselecteerde granen, in combinatie met fruit en zuivel. Om je elke dag op je best te voelen.

Onze belofte

Sinds zijn oprichting door W.K. Kellogg in 1906, zet Kellogg's zich in voor het creëren van betere dagen en een goede en rechtvaardige wereld waar mensen niet alleen gevoed worden, maar ook openbloeien. Bij Kellogg’s verbinden we ons ertoe voor onze gemeenschappen te zorgen door hen een evenwichtig en kwaliteitsvol ontbijt aan te bieden ten voordele van een meer duurzame landbouw.