Knorr Professional Bouillons

Vertrouwde basis, vernieuwde verpakking

De Knorr Professional Krachtige en Authentieke bouillons zijn vertrouwde bouillons, nu met vernieuwde verpakking. Met de krachtige bouillons geef je je gerechten een intense smaakboost. Nu gluten- en lactosevrij! Met de authentieke bouillons geef je je gerechten een authentieke smaak waarbij de kip, bospaddestoelen en groenten vrij zijn van te declareren allergenen, de visbouillon is glutenvrij geworden.

Vertrouwde basis, verrassend resultaat

Je gebruikt de kip-, vlees-, vis-, rund-, groente- en bospaddenstoelenbouillon al voor het maken van een pureersoep, stoofpot of saus. Maar, experimenteer je ook weleens met andere toepassingen van deze intense smaakbooster? De Knorr Professional Bouillons zijn handig te doseren, koud te gebruiken en onweerstaanbaar umami.

Creëer je eigen smaken met bouillon als basisingrediënt:

Over gebakken aardappels

Geef een eigen draai aan gebakken aardappels door ze op het laatste moment te kruiden met een beetje Groentebouillon Authentiek of Kippenbouillon Authentiek. Zo krijgen je piepers een unieke, diepe smaak.

Om groenten af te smaken

Breng jij je haricots verts of doperwten na het koken op smaak met een klont boter, zout en peper? Probeer de volgende keer eens wat Knorr Professional Groentebouillon Krachtig als finishing touch voor meer umami in je groentebereiding.

Door het pastawater

Pasta, couscous, bulgur en orzo nemen veel water op. Wanneer je bij de bereiding een Knorr Professional bouillon gebruikt in plaats van gezouten water, krijg je dus meteen veel meer smaak in je koolhydraten. Dat maakt het vervolgens veel gemakkelijker om die farfalle of parelcouscous tot een zalige maaltijdsalade te verwerken.

Trek een (smaak)sprintje met bouillon

Trek een (smaak)sprintje met bouillon. Sneller werken, zonder in te leveren op de smaak van je gerechten? Met Knorr Professional bouillon trek je een smaaksprintje. Je gaat sneller van pan tot presentatie, zonder dat de gast verschil proeft. Ontdek de mogelijkheden van de 9 verschillende bouillons met 14 interessante recepttips op ufs.com/bouillons.

recept

Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad (op basis van groentebouillon)

De authentieke en krachtige bouillons van Knorr Professional zijn breed toepasbaar, in koude en warme bereidingen. Van een smaakvolle noedelsoep tot aan een romige risotto, de bouillons zijn snel en gemakkelijk te gebruiken in elk gerecht. Meer weten?
Bekijk het recept