Knorr Professional Liquid Concentrates

De nieuwe generatie geconcentreerde bouillons en fonds

Vertrouwde smaakmakers voor elk gerecht

Knorr Professional Liquid Concentrates; vertrouwde smaakmakers voor elk gerecht. De 6 varianten zijn de nieuwe generatie geconcentreerde bouillons en fonds. Ze zijn breed toepasbaar als basis en smaakmaker: zo creëer je meer smaak in minder tijd. De varianten zijn glutenvrij, lactosevrij en vrij van conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakversterkers.

MEER SMAAK IN MINDER TIJD!

Bouillon, saus of stoof, het liefst maak je alles zelf met verse ingrediënten. In deze tijd vol roostergaten en onvervulde vacatures is dat bijna onmogelijk. Knorr Professional Liquid Concentrates helpen je om de volle smaak van je gerecht te ontwikkelen. Bijvoorbeeld als basis voor bouillon, fond, saus, soep – maar ook als smaakmaker, om mee te marineren en lakken of om je gerecht een kleine boost te geven.

De Liquid Concentrates zijn veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld als:

Basis voor soep of saus

Met de Liquid Concentrates serveer je een huisgemaakte soep of saus, maar sla je de eerste stappen van het bereidingsproces over. Je hoeft de hartige basissmaak niet langzaam op te bouwen, maar voegt deze schenkend toe.

Er zijn zes varianten – groenten, kip, rund, kalf, vis en schaal- en schelpdieren – dus ze komen bij elke soep- of sausbereiding wel van pas.

Smaakmaker

Het meeste werk zit stiekem in het op smaak brengen van je gerecht. Een stoofpot, roerbakgerecht of pasta van ‘lekker’ naar ‘perfect’ krijgen is het lastigst.

De Liquid Concentrates smaakmakers helpen je om snel de volle smaakpotentie naar boven te halen. Of het nou gaat om een warme of koude toepassing, je kunt erop vertrouwen dat het eindresultaat elke keer weer hoogwaardig heerlijk is.

Marineren en lakken

Een goede marinade bestaat uit smaakmakers, kruiden en specerijen. Met de Liquid Concentrates geef je je marinade of lak eenvoudig een bomvolle smaak. De hartigheid van groente, vis of vlees voeg je toe met een knik van je pols.

De groente, kip en rund zijn bovendien allergenenvrij en dus geschikt voor ieder gerecht en elke gast.