Knorr Professional soepen

Meer dan soep.

Wist je dat je kosten kan besparen én je operatie slim in kan regelen door minder ingrediënten in je menu te gebruiken? De Knorr Professional soepen zijn multi-inzetbaar. Zo kun je naast een klassieke soep, ook andere gerechten maken van onze soep producten. Dankzij de verschillende producten van Knorr Professional kun je dezelfde soep op meerdere manieren bereiden.

Smaakvolle basis met ruimte voor eigen creativiteit

Met Knorr Professional serveer je in een handomdraai een heerlijk soep, maar ze bieden ook volop ruimte voor eigen creativiteit. Gebruik Knorr Professional soep als smaakvolle basis en voeg hier bijvoorbeeld extra verse groenten aan toe. De soepen zijn van constante kwaliteit en door de poedervorm goed houdbaar.

eindeloos variëren met soep

De Knorr Professional soepen zijn multi-inzetbaar. Zo kun je naast een klassieke soep, ook andere gerechten maken van onze soep producten. De recepten zijn verbluffend eenvoudig, lekker en goedkoop, en wij willen deze tips zeker met jullie delen:

Toscaanse tomatensoep met groene asperges en tortellini’s

Voldoende groenten eten: het is voor velen best een uitdaging. Soep is de ideale manier om lekker veel groenten te eten. Soep bereid met 600 gram groenten per liter water levert per kom à 250 ml ongeveer 150 gram groenten op. Zo geef je je gasten makkelijk een duwtje in de goede richting. Tip: Gebruik Knorr Professional soep als smaakvolle basis en voeg hier extra verse groenten aan toe.

Stoofpotje met gnocchi, tomaat en gepofte paprika

Sneller werken, zonder in te leveren op de smaak van je gerechten? Met de Knorr Professional soepen trek je een smaaksprintje. Je gaat sneller van pan tot presentatie, zonder dat de gast verschil proeft.

Lasagne met courgette en feta

Een heerlijke traditionele lasagne doet het altijd goed. Wanneer je bij de bereiding Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep gebruikt, creëer je eenvoudig meer diepgang.
Bekijk het recept