Santa Maria, smaken voor professionals

De Tex Mex keuken is hot! Dat kan ook niet anders met de perfecte combi van uitbundige Mexicaanse smaken en de ongedwongen Texaanse eetstijl.

Met een variatie aan eenvoudige en kleurrijke Tex Mex-gerechten is jouw menukaart in een handomdraai on trend. En dat zonder extra handelingen, mét een mooie marge. Ontdek de veelzijdige producten van Santa Maria om makkelijke, smakelijke, spannende en winstgevende gerechten te serveren. Enjoy!

Een tortilla voor elk menu

Santa Maria soft taco’s en tortilla wraps zijn de perfecte basis voor tex mex en streetfood gerechten. Gebruik ze in plaats van een pizzabodem, turkse pizza, flatbread of in plaats van disposables als een eetbaar bord.

Nachos, de trend in barfood

Nacho’s en tortillachips zijn de perfecte borrelsnack op het terras en in de bar. Combineer met de lekkerste salsa’s van medium tot hot, smeuïge cheddar kaassaus en spicy jalapenos.

Geef kleur aan je menu!

De nieuwe Santa Maria bieten en wortel tortilla wraps geven kleur aan elk gerecht. Van volledige maaltijd, lunch tot snack.
Voor eat in of take out.
Bekijk het recept

De perfecte serve

Loaded nachos zijn razendpopulair als terras- en borrelsnack. Niet alleen bij gasten, maar ook bij horecaondernemers! Door er je eigen signatuur aan te geven en er echt een visueel feestje van te maken, geef je met loaded nachos namelijk een flinke boost aan je marge én je omzet. Maar hoe maak je hier nou écht een hero-gerecht van? 5 tips om de perfect serve te creëren met je loaded nachos.
Bekijk alle tips
Santa Maria Crispy Corn Tortilla Chips Chili 475 g
1 ZAK
7588607
Beschikbaar in Makro Amsterdam
€ 3,19
€ 3,48

incl. btw

Santa Maria Crispy Corn Tortilla Chips Salted 475 g
1 ZAK
7588594
Beschikbaar in Makro Amsterdam
€ 3,19
€ 3,48

incl. btw

Santa Maria Crispy Corn Tortilla Chips Cheese 475 g
1 ZAK
7588581
Beschikbaar in Makro Amsterdam
€ 3,19
€ 3,48

incl. btw

Santa Maria Nacho Tortilla Chips 475 g
1 ZAK
7588620
Beschikbaar in Makro Amsterdam
€ 3,29
€ 3,59

incl. btw