Veelgestelde vragen bulkbeloning

Geldt Bulkbeloning op al het assortiment?
Op dit moment geldt Bulkbeloning op enkele duizenden artikelen. Hier komen er steeds meer bij! Het is echter nog niet geldig op al ons assortiment. Op het prijskaartje zie je of Bulkbeloning van toepassing is of niet door de prijsvoorbeelden.

Geldt Bulkbeloning altijd vanaf 3 stuks?
Nee, niet altijd. Bijvoorbeeld bij wijn geldt Bulkbeloning vanaf 6 stuks. Per artikel kun je op het electronische schaplabel zien vanaf welke aantallen de kortingen gelden. Op het meeste meelopende assortiment geldt Bulkbeloning echter wel vanaf 3 stuks.

Geldt Bulkbeloning alleen bij het exacte aantal van de drempel?
Nee, Bulkbeloning geldt vanaf de drempel. Stel, de eerste drempel is 3 en de tweede 12. Dan krijgt de klant x% korting bij 3 t/m 11 stuks en xx% korting bij 12 stuks of meer.

Hoe wordt berekend of de ik aan de drempel komt?
Bulkbeloning wordt berekend vanaf de kleinste verkoopeenheid / Makro eenheid. Stel de drempel is 12 voor een 10% korting, dan wordt de drempel gehaald als de klant minimaal 12 flessen van dezelfde wijn koopt óf minimaal twee dozen van dezelfde wijn óf een combinatie van losse flessen en dozen die optelt tot minimaal 12 flessen. Is de kleinste verkoop eenheid/verpakking echter een Multi-pack van 24 stuks, dan dient minimaal 12x een Multi-pack van 24 stuks te worden gekocht om de drempel 12 te halen en zo de 10% korting te verkrijgen.

Wisselen de kortingen?
Ja, de kortingspercentages kunnen wisselen per artikel.

Kunnen verschillende smaken van één artikel worden gecombineerd om de drempel te halen?
Nee, dit is niet mogelijk. De drempels worden alleen bereikt bij aankoop van exact hetzelfde artikel.

Geldt Bulkbeloning voor alle klanten?
Bulkbeloning geldt voor alle klanten die kopen in onze vestigingen. De Horeca Bezorgservice is echter uitgesloten van Bulkbeloning.

Als je aparte prijsafspraken hebt gemaakt met je accountmanager, welke prijs gaat dan voor?
Individuele afspraken gaan voor op Bulkbeloning. Indien je hier vragen over hebt, neem dan contact op met je accountmanager.

Hoe werkt Bulkbeloning op de kassa?
Bulkbeloning prijzen worden automatisch verwerkt aan de kassa.

Wat moet ik doen als ik al een artikel heb gekocht, maar dit nu wil aanvullen tot 1 van de drempels?
Als je je realiseert dat je niet voldoende dezelfde artikelen hebt gekocht om de drempel te bereiken, dan kan je je melden bij de servicebalie. Hier kunnen de artikelen terug worden gescand en vervolgens met de extra benodigde zelfde artikelen opnieuw worden gescand.

Wat als er niet voldoende artikelen zijn om een drempel te halen?
Erg vervelend. We doen ons best om de voorraden zo goed als mogelijk op pijl te houden, maar het kan natuurlijk gebeuren dat er niet genoeg van een artikel op voorraad is om een drempel te halen. In deze situatie kan je kan het op een later moment opnieuw proberen of een bestelling plaatsen via de klantbestellingen app bij de servicebalie. Er kan geen korting worden verkregen als de drempel niet wordt gehaald.

Wat als een artikel dat onderdeel is van Bulkbeloning in promo zit?
Artikelen in promo gaan tijdelijk uit Bulkbeloning. Het is dus of het één of het ander. Na afloop van de promo zijn de Bulkbeloning prijzen weer geldig. Het is echter zo dat de klant altijd de laagste prijs betaald.

Hoe werkt Bulkbeloning bij wichtartikelen?
Dat verschilt per artikel. Op het electronische schaplabel is te zien of Bulkbeloning geldt bij aankoop van een aantal verpakkingen of bij een bepaald gewicht

Wat is het verschil tussen Volumekorting en Bulkbeloning?
Bulkbeloning is de vernieuwde variant op Volumekorting, waarbij het voordeel nog meer kan oplopen. 

Geldt Bulkbeloning in iedere vestiging?
Ja, Bulkbeloning geldt in al onze vestigingen.