DISH-professional 

DISH Website

Is het mogelijk om voor DISH Professional een demo te krijgen?

Meld je je aan voor DISH Professional, dan heb je een gratis proefperiode van twee maanden.


Welke voordelen biedt de geautomatiseerde omschrijving van de tekstgenerator?

De geautomatiseerde omschrijving helpt met het schrijven van een tekst waarin zoekwoorden zijn verwerkt. Dit zorgt voor een betere online zichtbaarheid. De tekst wordt elke twee weken automatisch geüpdatet, wat ook helpt voor een betere ranking in de zoekresultaten van Google. 

Hoe kan in bepalen wat er in de geautomatiseerde omschrijving komt te staan?

Je kunt zelf aanvinken wat je  aanbod is en welke services je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je een Franse keuken hebt, dat je diner aanbiedt en tiramisu op je menukaart hebt zodat je een persoonlijke tekst krijgt.

Hoe kan ik mijn DISH Website bewerken?

Om je website te bewerken log je in op dish.co en kun je eenvoudig je website bewerken.


Wordt mijn website vertaald voor buitenlandse bezoekers?

De website tekst van DISH Professional wordt automatisch vertaald in 17 talen voor buitenlandse website bezoekers.


Kan ik een eigen domeinnaam gebruiken?

Als je een bestaande domein wilt gebruiken, kun je deze koppelen met je website. Let op: dit is alleen mogelijk met DISH Professional.


Kan ik mijn website op mijn mobiel of tablet bewerken?

Je website onderweg bewerken is geen probleem! Met de DISH app kun je je website bewerken waar en wanneer je wilt, zowel vanaf je tablet of mobiel. Klik hier en bekijk hoe eenvoudig je je website kunt bewerken.


Kan ik hulp krijgen bij het opzetten van de DISH Website?

Jazeker! Klantenservice is een gratis onderdeel van DISH.

DISH Reservation

Wat gebeurt er als ik een grote reservering ontvang waarvoor meer dan 1 tafel nodig is?
Het reserveringssysteem wijst tafels slim toe op basis van jou instellingen. Je kunt namelijk zelf instellen welke tafels er door het systeem aan groepen toegewezen mogen worden.

Ik wil niet dat reserveringen automatisch worden bevestigd. Kan ik alle reserveringen afzonderlijk bevestigen?
Dat kan! Je kunt altijd beslissen tot welke groepsgrootte je reserveringen automatisch wilt bevestigen. Stel je dit bijvoorbeeld in op 4, dan worden alle reserveringen voor maximaal 4 personen automatisch bevestigd.

Kan ik een tafelplattegrond maken voor elke ruimte die ik heb?
Dat kan! Je kunt voor elke ruimte een plattegrond instellen, bijvoorbeeld een plattegrond voor binnen en een plattegrond voor het terras. Klik hier om een handige instructievideo te bekijken voor het instellen van je tafelplattegrond per ruimte.

Kan ik aangeven in welke volgorde de tafels gereserveerd worden?
Jazeker, je kunt met de tafelprioriteiten instellen welke tafels je als eerste gereserveerd wilt hebben, als tweede en als derde. Zo kun je bijvoorbeeld blikvanger tafels als eerste laten reserveren door het systeem.

Hoe word ik op de hoogte gesteld van nieuwe reserveringen?
Van elke nieuwe reservering ontvang je automatisch een e-mail en SMS bericht.

Hoe zet ik een dag dicht in het reserveringssysteem?
Met de uitzonderingsuren of dagen kun je instellen wanneer je geen of op andere tijden reserveringen wilt ontvangen. Als je bijvoorbeeld op een feestdag gesloten bent, kun je hier instellen dat je gesloten bent. Als je op een bepaalde dag eerder of later opent, kun je ook dat in de uitzonderingsuren aangeven.

Hoe zet ik mijn reserveringssysteem op mijn website?
Als je inlogt bij DISH Reservation vind je onder het kopje 'Help' de HTML code om het reserveringssysteem op je website te zetten. De code kan gewoon gekopieerd en geplakt worden, waarna de widget automatisch wordt ingeladen.

 

DISH Weblisting

Waarom is het belangrijk om jouw Google-bedrijfsvermelding te beheren?
Met je Google-bedrijfsvermelding houdt je jouw aanbod en informatie up-to-date om een professionele en betrouwbare indruk van je bedrijf achter te laten en snel op recensies te kunnen reageren.

Hoe ga ik om met negatieve recensies in Google?
Google staat het verwijderen van negatieve recensies niet toe. Als een recensie negatief is of een vertekend beeld geeft, kun je deze markeren in Google Zoeken of Google Maps.

Hoe snel worden verandering die ik in DISH Weblisting maak gepubliceerd op Google?
Als DISH Weblisting is verbonden met je Google-vermelding, worden alle verandering die je maakt direct gedeeld met Google. Zodra Google de veranderingen heeft nagekeken wordt dit gepubliceerd in je bedrijfsprofiel.

Staat het antwoord op jou vraag er niet bij? Ga dan naar het DISH hulpcentrum.