Makro pro - hoe werkt het

Opmerking: Makro PRO is niet meer beschikbaar voor nieuwe spaarders. Bestaande spaarders kunnen tot 30 september 2021 punten blijven sparen. Vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 31 december 2021 kunnen de Pro Punten omgewisseld worden op een door Makro bepaalde wijze. Bij eventuele aanpassingen van het Makro PRO programma worden bestaande spaarders tijdig op de hoogte gesteld.

Wat is Makro Pro?
Makro Pro is het loyaltyprogramma van Makro. Het beloont klanten met kortingen, extra service.

Hoe werkt Makro Pro?
Je vindt alle informatie over sparen voor korting met Makro Pro hier.

Kan ik als bezorgklant deelnemen aan Makro Pro?
Ja, dat kan. Ook bij aankopen die worden bezorgd krijg je Makro Pro punten.

Wat is het Makro Pro kwalificatiekwartaal?
Makro Pro hanteert kalenderkwartalen:

- 1e kwartaal (januari, februari, maart)
- 2e kwartaal (mei, juni, juli)
- 3e kwartaal (juli, augustus, september)
- 4e kwartaal (oktober, november, december)

Elke drie maanden kijken we of je een hogere status verdient op basis van je aankopen in het afgelopen kwartaal. Deze status wordt op de eerste dag van het volgende kwartaal actief. Vanaf 30 juni 2021 blijft de Makro Pro status per kwartaal ongewijzigd.

Kan ik via Makro Pro korting krijgen op alles?
Het programma sluit een aantal producten uit, zowel voor het verkrijgen van een hogere status als voor het sparen en inwisselen van punten en directe korting. Het gaat om tabak, alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar/babyvoeding, beltegoed, waardebonnen en cadeaubonnen, kerstpakketten, boeken, betaald en uit te keren emballage en statiegeld, benzine, aankopen in het restaurant, food court of netwerkplein en aankopen die niet worden gedaan met een Makro-pas.

Makro heeft tevens het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de aankoop van bulkgoederen uit te sluiten van Makro Pro als de klant op die bulkaankoop enige vorm van korting of voordeel heeft verkregen. Onder bulkaankoop wordt in dit geval verstaan een volumeaankoop van een uniek artikel dat zonder korting een minimale waarde vertegenwoordigt van € 3.500,00 (exclusief btw).

Waar vind ik de voorwaarden van Makro Pro?
De voorwaarden vind je hier.

 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.