Makro pro - hoe werkt het

Opmerking: Makro Pro is niet meer beschikbaar voor nieuwe spaarders. Voor bestaande Makro Pro spaarders verandert er niets. Bij eventuele aanpassingen van het Makro Pro programma worden bestaande spaarders tijdig op de hoogte gesteld.

 

Wat is Makro Pro?
Makro Pro is het loyaltyprogramma van Makro. Het beloont klanten met kortingen, extra service.

Hoe werkt Makro Pro?
Je vindt alle informatie over sparen voor korting met Makro Pro hier.

Kan ik mij aanmelden voor Makro Pro, en hoe?
Ben je de beslissingsbevoegde van je bedrijf? Dan kun je via onze klantenservice in de vestigingen jezelf aanmelden voor Makro Pro.

Kan ik als bezorgklant deelnemen aan Makro Pro?
Ja, dat kan. Ook bij aankopen die worden bezorgd krijg je Makro Pro punten.

Wat is het Makro Pro kwalificatiekwartaal?
Makro Pro hanteert kalenderkwartalen:

- 1e kwartaal (januari, februari, maart)
- 2e kwartaal (mei, juni, juli)
- 3e kwartaal (juli, augustus, september)
- 4e kwartaal (oktober, november, december)

Elke drie maanden kijken we of je een hogere status verdient op basis van je aankopen in het afgelopen kwartaal. Deze status wordt op de eerste dag van het volgende kwartaal actief.

Kan ik via Makro Pro korting krijgen op alles?
Het programma sluit een aantal producten uit, zowel voor het verkrijgen van een hogere status als voor het sparen en inwisselen van punten en directe korting. Het gaat om tabak, alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar/babyvoeding, beltegoed, waardebonnen en cadeaubonnen, kerstpakketten, boeken, betaald en uit te keren emballage en statiegeld, benzine, aankopen in het restaurant, food court of netwerkplein en aankopen die niet worden gedaan met een Makro-pas.

Makro heeft tevens het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de aankoop van bulkgoederen uit te sluiten van Makro Pro als de klant op die bulkaankoop enige vorm van korting of voordeel heeft verkregen. Onder bulkaankoop wordt in dit geval verstaan een volumeaankoop van een uniek artikel dat zonder korting een minimale waarde vertegenwoordigt van € 3.500,00 (exclusief btw).

Waar vind ik de voorwaarden van Makro Pro?
De voorwaarden vind je hier.

 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.