Makro pro - punten

Wat is het verschil tussen kwalificatiepunten en besteedbare punten?
Kwalificatiepunten bepalen je Makro Pro status en zijn afhankelijk van de bestedingen die je bedrijf per kwartaal bij Makro doet. De punten van alle pashouders worden bij elkaar opgeteld.

Besteedbare punten, oftewel Pro Punten spaar je met je aankopen bij Makro. De hoeveelheid punten die je per euro krijgt is afhankelijk van je Makro Pro status. Het aantal punten per bezoek wordt berekend op basis van het factuurbedrag inclusief btw en nadat alle kortingen zijn verrekend. Je Makro Pro punten kunnen worden verzilverd bij de kassa van elke vestiging.

Waarom krijg ik alleen kwalificatiepunten?
Ben je wel ingeschreven bij Makro Pro maar nog niet gekwalificeerd voor een Silver, Gold of Platinum status, dan ontvang je alleen kwalificatiepunten. Zodra je een status hebt bereikt krijg je per bestede euro Makro Pro punten. 

Waar kan ik het aantal gespaarde punten zien?
Je vindt het puntenoverzicht onderaan in onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, meld je dan aan via MijnMakro.

Waarom kan ik geen punten inwisselen?
Alleen de hoofdpashouder kan punten inwisselen.

Hebben mijn punten een vervaldatum?
De in het loyaltyprogramma gespaarde Pro punten verlopen op de laatste dag van het kalenderjaar dat volgt op het jaar waarin ze zijn verkregen. Met andere woorden: punten die in 2019 zijn verzameld vervallen op 31 december 2020. Alle punten komen ook te vervallen zodra je je als deelnemer afmeldt.

 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.