Uitfasering Makro Pro

Makro PRO stopt. Na 30 september 2021 kunnen er geen punten meer worden gespaard. Vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 31 december 2021 kunnen de Pro Punten omgewisseld worden op een door Makro bepaalde wijze.

Waarom stopt Makro met Makro Pro?
Uit verschillende klantonderzoeken is gebleken dat ons loyaliteitsprogramma in de huidige vorm niet aan de klantwensen voldoet. Tijd voor iets nieuws dus!

Wanneer stopt Makro Pro?
Makro Pro stopt per 1 Oktober 2021. Opgebouwde tegoeden kunnen t/m 31 December 2021 worden ingeleverd.

Komt Makro met een ander loyalty programma?
We willen onze klanten naast extra voordeel, ook extra services en andere gemakken gaan bieden. Hiervoor zullen we op een later moment een nieuw programma introduceren.

Krijg ik een nieuwe Makro-pas?
Je houdt gewoon je pas. Het zou natuurlijk zonde zijn om van al onze klanten de plastic pas te gaan vervangen, dit is niet in lijn met onze duurzaamheidsambitie.

Kan ik met mijn Makro Pro punten via Makro Pro korting krijgen op alles?
Het programma sluit een aantal producten uit, voor het inwisselen van punten en directe korting. Het gaat om tabak, alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar/babyvoeding, beltegoed, waardebonnen en cadeaubonnen, kerstpakketten, boeken, betaald en uit te keren emballage en statiegeld, benzine, aankopen in het restaurant, food court of netwerkplein en aankopen die niet worden gedaan met een Makro-pas.

Wat gebeurt er met mijn resterende punten?
Opgebouwde tegoeden kunnen t/m 31 December 2021 worden ingeleverd in onze vestigingen. Na 31 December 2021 zullen de overgebleven tegoeden komen te vervallen.

Waar kan ik mijn resterende saldo zien?
Je vindt het puntenoverzicht onderaan in onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, meld je dan aan via MijnMakro.

Ik ben Horeca (bezorg) klant, wat betekend dit voor mij?
Voor vragen over wat de uitfasering betekent voor jou als horeca (bezorg) klant neem contact op met je Accountmanager of Horeca Cash & Carry manager.

Waar vind ik de voorwaarden van Makro Pro?
De voorwaarden vind je hier.


Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.