668x267-Bloemkool-couscous

Bloemkool couscous met pistachenoten

Voor 4 personen
Ingrediënten
1 pak bloemkool(couscous)
1 ui
50 gr gezouten pistachenoten (zonder schil)
1 etl olijfolie
ras el hanout
kerrie madras
komijn
bouillonpoeder

Gebruik de bloemkoolcouscous of reinig 1 bloemkool en versnijd hem in roosjes. Mix fijn (tot couscous structuur) in de blender. Snij de ui in ringen en bak deze in wat olijfolie in de hapjespan. Breng op smaak met ras el hanout, kerrie madras en een klein beetje komijn. De ui kleurt geelbruin en moet zacht smoren. Voeg de bloemkool couscous toe plus een bodempje water met wat bouillonpoeder. Roer goed door en laat 10 minuten stoven. Zodra de bloemkool gaar is, voeg je de pistachenoten toe.

Serveer bij de lamskroon en de muntgremolata.

Chocolademousse van pure en roze chocolade met tropische vruchten

Heerlijke chocolademousse met frisse tropische vruchten Lees verder

feestdagen food nagerecht

Paddenstoelenrisotto

Een perfect gerecht voor de rode wijn van EL BAR ARGENTINO Lees verder

hoofdgerecht vegetarian

Portugees vispannetje

Een gerecht uit de portugese keuken. Lees verder

hoofdgerecht