668x267-Bloemkool-couscous

Bloemkool couscous met pistachenoten

Voor 4 personen
Ingrediënten
1 pak bloemkool(couscous)
1 ui
50 gr gezouten pistachenoten (zonder schil)
1 etl olijfolie
ras el hanout
kerrie madras
komijn
bouillonpoeder

Gebruik de bloemkoolcouscous of reinig 1 bloemkool en versnijd hem in roosjes. Mix fijn (tot couscous structuur) in de blender. Snij de ui in ringen en bak deze in wat olijfolie in de hapjespan. Breng op smaak met ras el hanout, kerrie madras en een klein beetje komijn. De ui kleurt geelbruin en moet zacht smoren. Voeg de bloemkool couscous toe plus een bodempje water met wat bouillonpoeder. Roer goed door en laat 10 minuten stoven. Zodra de bloemkool gaar is, voeg je de pistachenoten toe.

Serveer bij de lamskroon en de muntgremolata.

Stoofpaling met verse kruiden

Een smaakvol én decoratief visgerecht Lees verder

Inspiratie feestdagen food hoofdgerecht vis

Paddenstoelen Suprême Saus

Een heerlijke verfijnde witte saus Lees verder

Inspiratie feestdagen food

Appeltartaar met calvados en kaneelroom

Een heerlijk nagerecht om van te smullen! Lees verder

Inspiratie feestdagen food nagerecht vegetarian