Wijn van het jaar 2020 rose

Brood met pesto van gedroogde tomaten, pistache en geitenkaas

Ingrediënten

Voor het brood:
Bloem (250g)
Gist (12g)
Zout (7g)
Olijfolie (50cc)
Water

Voor de pesto:
Gedroogde tomaten (20g)
Pistachenoten (10g)
Parmezaanse kaas (10g)
Teentje knoflook (2)
Olijfolie (50ml)
Zout en peper
Geitenkaas en verse basilicum ter garnering

Bereiding brood

1. Maak een hoop met een kuiltje van de bloem en voeg zout en olijfolie toe.
2. Kneed het deeg en voeg geleidelijk de gist en water toe.
3. Laat het deeg 10 minuten rusten totdat het in volume is verdubbeld.
4. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Bereiding pesto

1. Mix de gedroogde tomaten, kaas, knoflook, olijfolie, zout en peper en vermaal tot een egale pasta.
2. Voeg de klein gehakte pistachenoten toe.

Beleg het brood met de pesto. Verkruimel de geitenkaas boven het belegde brood en garneer met verse basilicum.


Limoncello & tonic cocktail

Een verfrissende cocktail! Lees verder

cocktails borrel

Ceviche

Een perfect gerecht voor de witte wijn van EL BAR ARGENTINO Lees verder

borrel vis

Scroppino

Een ouderwets lekker recept Lees verder

borrel cocktails