668x267-detail-image

Cocktails met Ponthier fruitpurees

Frambozen Caipirinha

Ingrediënten:
Cachaça 3cl double 
(Ponthier) Frambozenpuree 5 cl
Limoen 8 stukjes
Rietsuiker 1 lepel
Crushed ijs 
Bereid de cocktail direct in het glas. Doe de stukjes limoen in het glas en sprenkel de rietsuiker erover. Voeg de frambozenpuree toe en vul de rest van het glas met het crushed ijs. Voeg de CachaÁa toe, mix het geheel goed door elkaar en serveer met 2 kleine rietjes.


That Little Pink Princess

Ingrediënten:
(Ponthier) Frambozenpuree 8 cl
(Ponthier) Citroenpuree 2 cl
Zest van Kaffir limoen
Tonic
IJsblokjes
Voor decoratie: kaffir limoenblaadje, verse aardbei

Blend de frambozen- en citroenpuree samen met de ijsblokjes en de zest van de kaffir limoen. Giet alles in een glas. Vul de blend aan met tonic. Maak het af met het kaffir limoenblaadje en de verse aardbei.


Snow White

Ingrediënten:

(Ponthier) Cocusnootpuree 15 cl
Magere yoghurt (0% vet) 2 cl
IJskoude muntsiroop 1,5 cl
IJsblokjes

Plaats alle ingrediënten in een blender, mix het en server in een glas met blaadjes munt.


Mango Latte Macchiato

Ingrediënten:
(Ponthier) Mangopuree 5 cl
Espresso 6 cl
Volle melk (warm) 15 cl
Decoratie: vloeibare karamel

Giet de mangopuree in het glas. Verwarm de melk tot 65∞C. Giet de opgewarmde melk in het glas en over de puree. Voeg nu langzaam de espresso toe. Giet als laatste de vloeibare karamel toe (als je creatief wilt zijn kan je proberen dit te doen in de vorm van een leuke decoratie als het volleerde barista). Serveer.

 

Bloody Mary & Virgin Mary

Een klassieker onder de cocktails! Lees verder

cocktails

Elderflower mocktail

Deze verfrissende mocktail is snel en gemakkelijk te maken! Lees verder

cocktails

Drunken Me Cocktail

Tartare van Hollandse Nieuwe met schuim van wakame, gelei van sake en krokant van kombu. Lees verder

cocktails vis voorgerecht