668x267-detail-cocktails-hendriksgin

3 ongewoon lekkere cocktail recepten met Hendrik's Gin

Hendrick's Gin is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter voor de meest buitengewone symfonie van smaken. Hendrick's Gin wordt gedistilleerd in het nogal 'on-ginse' kustplaatsje Girvan, gesitueerd aan de zuid-westkust van Schotland en wordt met de hand vervaardigd in kleine batches van slechts 500 liter per keer.

Hendrick's Gin is geïnfuseerd met bijzondere essences van komkommer en rozenblaadjes. Dit ongebruikelijke duo wordt daarnaast verrijkt door 11 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Na zorgvuldige analyse door master distiller Lesley Gracie, worden alleen de beste ingrediënten gebruikt voor Hendrick's Gin. Het brede palet van smaken komt samen in een unieke, verfrissende gin met een heerlijk bloemig aroma.


668x360-artikel-cocktails-hendriksgin-lastworld

Last Word

Ingrediënten

Hendrick’s Gin

30ml Bols Maraschino Likeur

30ml groene Chartreuse

30ml vers limoensap

Bereiding

Schenk alle ingrediënten uit in een shaker. Vul de shaker met ijs en shake hard gedurende 10 seconden. Giet door een fijn zeefje in een gekoeld cocktailglas en garneer met een plakje verse komkommer.


668x360-artikel-cocktails-hendriksgin-gintonic

Perfect serve

Ingrediënten

50 ml Hendrick’s Gin

150 ml Thomas Henry Tonic Water

Bereiding

Vul een longdrinkglas ruim met ijsblokjes. Schenk de Hendrick’s Gin uit over de ijsblokjes en voeg vervolgens de Thomas Henry Tonic toe. Roer de ingrediënten zachtjes door elkaar en garneer de Hendrick’s & Tonic met 3 dun gesneden plakjes verse komkommer.


Laag 21

The Rose Garden

Ingrediënten

40ml Hendrick’s Gin

20ml vers citroensap

12.5ml raspberry & Rose Siroop

60ml lychee sap

60ml Thomas Henry Bitter Lemon

Bereiding

Vul een longdrinkglas ruim met ijsblokjes en schenk alle ingrediënten, behalve de Thomas Henry Bitter Lemon, uit over de ijsblokjes. Roer de ingrediënten met een barlepel goed door elkaar en top af met Thomas Henry Bitter Lemon en voeg eventueel extra ijsblokjes toe. Garneer The Rose Garden met een framboos en dun gesneden plakjes verse komkommer.


Ketel 1 met cassis, Damrak Gin & Tonic & limoncello Spritz

3 heerlijke zomerse cocktails! Lees verder

cocktails

Passoã Fresh & Gin Fizz

Ga je voor zoet of fris? Lees verder

borrel cocktails

Chocolademousse van pure en roze chocolade met tropische vruchten

Heerlijke chocolademousse met frisse tropische vruchten Lees verder

feestdagen food nagerecht