668x267-detail-image-boeuf

Wijn & spijs combinatie: E. Guigal Côtes du Rhône & Cote de boeuf

De mediterrane smaken van rozemarijn en tijm zorgen in combinatie met de kruidige, stevige Côtes du Rhône voor een traktatie die je niet snel zult vergeten.

Meer wijn & spijs combinaties


Ingrediënten
Voor 2 personen

1 Cote de boeuf
2 takjes rozemarijn
2 takjes tijm
200 g mini trostomaten
Olijfolie
Zout en peper

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 170℃. Leg de trostomaten in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, zout en peper en rooster 20 minuten in de oven.
2. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Ris de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn, hak de kruiden grof. Besprenkel het vlees rondom met olijfolie, de gehakte kruiden, zout en peper.
3. Verhit een koekenpan met een dikke bodem, de pan mag goed heet zijn. Leg het vlees in de pan. Bak 8 minuten, keer halverwege. Laat het vlees rusten op een plank, losjes afgedekt met aluminiumfolie.
4. Snijd het vlees in plakken en serveer met de trostomaten en een mooi glas E. Guigal Côtes du Rhône rouge.


Chocolademousse van pure en roze chocolade met tropische vruchten

Heerlijke chocolademousse met frisse tropische vruchten Lees verder

feestdagen food nagerecht

Paddenstoelenrisotto

Een perfect gerecht voor de rode wijn van EL BAR ARGENTINO Lees verder

hoofdgerecht vegetarian

Portugees vispannetje

Een gerecht uit de portugese keuken. Lees verder

hoofdgerecht