668x267-Doperwtenmuntsoep

Doperwtenmuntsoep

Voor 4 personen
Ingrediënten
25 gr roomboter
100 gr sjalotten (in stukken)
750 ml groentebouillon
400 gr doperwten (diepvries)
50 ml crème fraîche
verse munt (gesneden)
sap en rasp van 1 limoen
zout & peper

Fruit de sjalotten in de boter voor ca 3 minuten. Voeg de doperwten en de bouillon toe, breng aan de kook en laat 3 minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur af en pureer de soep met een staafmixer of in de blender. Laat de soep afkoelen en breng op smaak met de limoen, crème fraîche en zout en peper.

6 verrassend vegetarisch gangen

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees heeft Chef Bart Stork tijdens en Masterclass aan verschillende horecaondernemingen laten zien dat een vegetarisch menu verrassend en goed in de smaak kan vallen. Lees verder

Inspiratie food hoofdgerecht nagerecht vegetarian voorgerecht

Verrassend vegetarisch: zes gangen met bijpassende wijnen

Makro organiseerde een smaakvolle masterclass met het thema ‘vega’, vol met verrassende twists en bijpassende wijnen. Iedere maand wordt een aantal horecaondernemers exclusief uitgenodigd voor deze culinaire verkenningen. Lees verder

Inspiratie food vegetarian wine

VERS nu met nog scherpere prijzen, ruimer assortiment en verbeterde kwaliteit

Steeds meer horeca-ondernemers (her)ontdekken Makro als dé groothandel voor groenten en fruit. Sinds wij in zee gingen met een nieuwe leverancier Vroegop-Windig is het aanbod dan ook flink vergroot, verduurzaamd en vooral: verbeterd. Smaak en kwaliteit staan (weer) voorop in onze keuzes en ons aanbod. Lees verder

food