668x267-Doperwtenmuntsoep

Doperwtenmuntsoep

Voor 4 personen
Ingrediënten
25 gr roomboter
100 gr sjalotten (in stukken)
750 ml groentebouillon
400 gr doperwten (diepvries)
50 ml crème fraîche
verse munt (gesneden)
sap en rasp van 1 limoen
zout & peper

Fruit de sjalotten in de boter voor ca 3 minuten. Voeg de doperwten en de bouillon toe, breng aan de kook en laat 3 minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur af en pureer de soep met een staafmixer of in de blender. Laat de soep afkoelen en breng op smaak met de limoen, crème fraîche en zout en peper.

Stoofpaling met verse kruiden

Een smaakvol én decoratief visgerecht Lees verder

Inspiratie feestdagen food hoofdgerecht vis

Paddenstoelen Suprême Saus

Een heerlijke verfijnde witte saus Lees verder

Inspiratie feestdagen food

Appeltartaar met calvados en kaneelroom

Een heerlijk nagerecht om van te smullen! Lees verder

Inspiratie feestdagen food nagerecht vegetarian