668x267-Doperwtenmuntsoep

Doperwtenmuntsoep

Voor 4 personen
Ingrediënten
25 gr roomboter
100 gr sjalotten (in stukken)
750 ml groentebouillon
400 gr doperwten (diepvries)
50 ml crème fraîche
verse munt (gesneden)
sap en rasp van 1 limoen
zout & peper

Fruit de sjalotten in de boter voor ca 3 minuten. Voeg de doperwten en de bouillon toe, breng aan de kook en laat 3 minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur af en pureer de soep met een staafmixer of in de blender. Laat de soep afkoelen en breng op smaak met de limoen, crème fraîche en zout en peper.

Graskaas tosti

Een heerlijke en gezonde lunchgerecht. Lees verder

vegetarian Inspiratie kaas

Mini flammkuchen

Lekker met extra veel truffelmayo. Lees verder

Inspiratie vegetarian kaas

Salade van artisjokharten

Een frisse zomerse salade met tonijn Lees verder

voorgerecht