668x267-detail-drunken me cocktail

Drunken Me Cocktail

Tartare van Hollandse Nieuwe met schuim van wakame, gelei van sake en krokant van kombu.


"Sashimi, maar dan in een nieuw jasje: een cocktail”

Geïnspireerd op het concept van sashimi, maar dan in een nieuw jasje: een ‘cocktail’. Door de wakame, sake en kombu in verschillende texturen te maken, geven we ook de klassieke begeleiders van sashimi een speelse draai.

Ingrediënten wakameschuim

100 gr wakame
250 gr room
Zout naar smaak

Bereiding

1. Kook de room op.
2. Voeg hier de wakame aan toe en draai het fijn in een blender.
3. Zeef dit en voeg zout toe naar smaak.
4. Gebruik een kidde om de wakameschuim te maken.

bron: visbureau.nl

Lees meer over 'Haring Nieuwe Stijl'


Zalm en papillotte

Een snel te bereiden gerecht met heerlijke zalm Lees verder

hoofdgerecht vis

Socca met geroosterde tomaatjes

Een lokale specialiteit uit Nice. Die traditioneel in een houtoven gebakken wordt, maar ook heerlijk is uit de koekenpan. Lees verder

food voorgerecht vegetarian

Doperwtenmuntsoep

Een lichte zomerse soep met een volle smaak! Lees verder

food vegetarian voorgerecht