668x267-detail-drunken me cocktail

Drunken Me Cocktail

Tartare van Hollandse Nieuwe met schuim van wakame, gelei van sake en krokant van kombu.


"Sashimi, maar dan in een nieuw jasje: een cocktail”

Geïnspireerd op het concept van sashimi, maar dan in een nieuw jasje: een ‘cocktail’. Door de wakame, sake en kombu in verschillende texturen te maken, geven we ook de klassieke begeleiders van sashimi een speelse draai.

Ingrediënten wakameschuim

100 gr wakame
250 gr room
Zout naar smaak

Bereiding

1. Kook de room op.
2. Voeg hier de wakame aan toe en draai het fijn in een blender.
3. Zeef dit en voeg zout toe naar smaak.
4. Gebruik een kidde om de wakameschuim te maken.

bron: visbureau.nl

Lees meer over 'Haring Nieuwe Stijl'


Horecava - cocktails

Bekijk alle cocktails op de Horecava Lees verder

cocktails borrel

Stoofpaling met verse kruiden

Een smaakvol én decoratief visgerecht Lees verder

Inspiratie feestdagen food hoofdgerecht vis

Tarbot met bloemkool, kaviaar en een botersaus met dashi

Dit recept is een lust voor het oog en een ingetogen smaakbom. Lees verder

Inspiratie feestdagen food vis