detail-garnalenspies-kerst

Garnalenspiesen piri piri

Nieuwe recepten, bijzondere ideeën, lekkere hapjes, de feestdagen zijn een feest voor onze smaakpapillen. Natuurlijk wil je een beetje goed voor de dag komen en hapjes serveren waar nog lang over wordt nagepraat. Wij hebben al die nieuwe recepten, bijzondere ideeën en lekkere hapjes voor je verzameld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Recepten én alle ingredienten, wijnadvies, bubbels en likeur, je vindt alles bij elkaar op:

Succes met de feestdagen


Ingrediënten
Voor 4 personen

4 garnalenspiesen (diepvries)
100 g piri piri marinade
1 mango, in dunne plakjes gesneden
1 el rode wijnazijn
10 g koriander, fijngehakt
1 rode peper, fijngehakt
4 paksoy Shanghai
2 el ketjap
1 limoen, in partjes

Bereiding

1. Leg de garnalenspiesen in de marinade.
2. Meng de mango met de rode wijnazijn, koriander en rode peper.
3. Verhit een grillpan zonder olie of boter, grill de spiesen 4 minuten, keer halverwege.
4. Wok de Shanghai paksoy 2 minuten op hoog vuur met 2 eetlepels ketjap.
5. Serveer de spiesen met de gewokte paksoy en de mangosalade.


Doe-het-zelf oliebollen

Voor de doe-het-zelf’er hebben we alles in huis om zelf de heerlijkste oliebollen te maken Lees verder

feestdagen

Volle yoghurt met granola

Probeer eens volle yoghurt met granola, honing en vers fruit voor een lichte en lekkere start tijdens de kerstdagen. Lees verder

feestdagen vegetarian

Zalmbonbons

Probeer eens zalmbonbons van gerookte Schotse zalm met garnalen, rucola en granaatappelpitjes. Lees verder

feestdagen voorgerecht vis