detail-garnalenspies-kerst

Garnalenspiesen piri piri

Nieuwe recepten, bijzondere ideeën, lekkere hapjes, de feestdagen zijn een feest voor onze smaakpapillen. Natuurlijk wil je een beetje goed voor de dag komen en hapjes serveren waar nog lang over wordt nagepraat. Wij hebben al die nieuwe recepten, bijzondere ideeën en lekkere hapjes voor je verzameld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Recepten én alle ingredienten, wijnadvies, bubbels en likeur, je vindt alles bij elkaar op:

Succes met de feestdagen


Ingrediënten
Voor 4 personen

4 garnalenspiesen (diepvries)
100 g piri piri marinade
1 mango, in dunne plakjes gesneden
1 el rode wijnazijn
10 g koriander, fijngehakt
1 rode peper, fijngehakt
4 paksoy Shanghai
2 el ketjap
1 limoen, in partjes

Bereiding

1. Leg de garnalenspiesen in de marinade.
2. Meng de mango met de rode wijnazijn, koriander en rode peper.
3. Verhit een grillpan zonder olie of boter, grill de spiesen 4 minuten, keer halverwege.
4. Wok de Shanghai paksoy 2 minuten op hoog vuur met 2 eetlepels ketjap.
5. Serveer de spiesen met de gewokte paksoy en de mangosalade.


Stoofpaling met verse kruiden

Een smaakvol én decoratief visgerecht Lees verder

Inspiratie feestdagen food hoofdgerecht vis

Paddenstoelen Suprême Saus

Een heerlijke verfijnde witte saus Lees verder

Inspiratie feestdagen food

Appeltartaar met calvados en kaneelroom

Een heerlijk nagerecht om van te smullen! Lees verder

Inspiratie feestdagen food nagerecht vegetarian