668x267-Gevulde-broodbakjes

Gevulde broodbakjes

Ingrediënten
12 sneetjes casino brood
roomboter (op kamertemperatuur)
eiersalade met bieslook
fijne ratatouille met tijm
kipragout met peterselie

Zet een muffin bakblikvorm klaar en verwarm de oven voor op 220 ºC. Rol een snee casinobrood uit met een deegroller en bestrijk ze dun met boter. Leg de snee brood in de muffinvorm en bak in 10 minuten knapperig bruin. Haal de broodbakjes uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster. Vul ze met de vullingen en strooi de vers gesneden tuinkruiden erover. Plaats ze op een schaal en serveer.

Alcoholvrije cocktails

Geen alcohol, maar wel lekker! Lees verder

borrel bbq

Passoã Fresh & Gin Fizz

Ga je voor zoet of fris? Lees verder

borrel cocktails

Salade van artisjokharten

Een frisse zomerse salade met tonijn Lees verder

voorgerecht