668x267-Gevulde-broodbakjes

Gevulde broodbakjes

Ingrediënten
12 sneetjes casino brood
roomboter (op kamertemperatuur)
eiersalade met bieslook
fijne ratatouille met tijm
kipragout met peterselie

Zet een muffin bakblikvorm klaar en verwarm de oven voor op 220 ºC. Rol een snee casinobrood uit met een deegroller en bestrijk ze dun met boter. Leg de snee brood in de muffinvorm en bak in 10 minuten knapperig bruin. Haal de broodbakjes uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster. Vul ze met de vullingen en strooi de vers gesneden tuinkruiden erover. Plaats ze op een schaal en serveer.

Bloemkool couscous met pistachenoten

Maak je eigen bloemkool couscous met dit eenvoudige recept! Lees verder

food vegetarian hoofdgerecht

Socca met geroosterde tomaatjes

Een lokale specialiteit uit Nice. Die traditioneel in een houtoven gebakken wordt, maar ook heerlijk is uit de koekenpan. Lees verder

food voorgerecht vegetarian

Doperwtenmuntsoep

Een lichte zomerse soep met een volle smaak! Lees verder

food vegetarian voorgerecht