668x267-Gevulde-broodbakjes

Gevulde broodbakjes

Ingrediënten
12 sneetjes casino brood
roomboter (op kamertemperatuur)
eiersalade met bieslook
fijne ratatouille met tijm
kipragout met peterselie

Zet een muffin bakblikvorm klaar en verwarm de oven voor op 220 ºC. Rol een snee casinobrood uit met een deegroller en bestrijk ze dun met boter. Leg de snee brood in de muffinvorm en bak in 10 minuten knapperig bruin. Haal de broodbakjes uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster. Vul ze met de vullingen en strooi de vers gesneden tuinkruiden erover. Plaats ze op een schaal en serveer.

Stoofpaling met verse kruiden

Een smaakvol én decoratief visgerecht Lees verder

Inspiratie feestdagen food hoofdgerecht vis

Paddenstoelen Suprême Saus

Een heerlijke verfijnde witte saus Lees verder

Inspiratie feestdagen food

Appeltartaar met calvados en kaneelroom

Een heerlijk nagerecht om van te smullen! Lees verder

Inspiratie feestdagen food nagerecht vegetarian